突發!熱烈恭賀LOL中國隊

398 回覆
2650 Like 18 Dislike
咩叫韓仔玩埋,本性黎架
世一ad 只認微笑
當年屌打imp 同bang
ez1打3撚insec
圢得兩三年嘅垃圾就咪拎出嚟吹捧啦 邊夠大ching常青不倒威
真一次8強都入唔到
無人破到佢紀律
微笑都J
你講top ad 點都係bang啦

榮譽有 操作有 jiggermaw 好hit個期lulu 搭ad 佢都發揮得好好 仲好記得佢玩ez 對rox 既pentakill 個期應該係巔峰

只不過佢同期有faker marin 蓋過左佢鋒芒姐

好可惜s7魔器版本佢竟然打得咁差

如果唔係3連霸到真係無人超越

而家我都幾期待機長可以有返以前既水準
嫌隻game悶梗係打得差
我記得以前lck比賽前冇trashtalk
UZI 幾時先夠班同faker 拍埋
跟本唔同LV
冠軍都未拎過 收皮啦
睇完個輸出表就喺度吹奏肥狗屌鳩隊友有睇場game都知肥狗係帶崩全隊rng嗰個,ez搭隻lulu冇打野喺格離壓線壓到鬼咁前2lv就送first blood,下路一崩kaisa即刻長企下路護肥狗農兵,不過大快活唔係on9 3打3rng有隻lulu基本輸硬,之後比人開下野輔唔走照同人打,打輸之餘,小虎tp落黎護肥狗死埋,肥狗見死剩自己先施施然閃走,但完全係自己觀念差明知直接走就唔會損失死要打帶崩哂中野輔

上路銀行納兒壓住船長20兵+長期半血喺塔底kaisa因為要護肥狗食兵冇幫過上之餘,中路一個冇淨化得招flash位移既蛇女都冇gank過,本來船長蛇女只要李星肯gank就可以打到佢地好難發育,結果因為jg要護肥狗食兵完全冇理佢地比佢地開心農兵

而rng唯一優勢既一條路上路納兒磨到一塔5分3血都因為肥狗唔夠打換左路由壓一塔變守二塔,輕輕鬆鬆比肥狗帶崩埋,中上野輕鬆崩就係因為肥狗冇腦壓線+明知會輸都死要打,打輸左唔夠人肥就去其他路食人兵線,野怪更加唔使講,肥狗長食2路兵+野怪追返人地多啲就靠手長瘋狂poke人,,可憐班隊友本身都比你帶崩,仲要兵都冇得食再落後人地多啲,所以你見上中野一路行街,因為行前小小都會比g2蒸發呀

你呢啲柒頭唔睇場game睇完傷害表就喺度屌人隊友雷,話你聽rng真正雷嗰個叫肥狗,場場淨係識冇腦推線冇腦打交冇腦食隊友資源冇腦4保1得一套打法比人睇穿哂,隊友為左就佢套打法永遠贏game冇人讚,輸game比人屌到化,就係因為有一班冇腦狗吹護航,s7 ad 魔器meta rng場場4保1肥狗都carry唔起冠軍都算,去到今日lol轉左中上野meta肥狗都唔肯讓資源場場要kaisa長去下幫佢壓線打優勢,一到中期就食哂兩路兵+野怪,明知4保1容錯率低都要場場玩,純粹為左自己爽犧牲成個團隊,不過弊在咁撚樣都有班好似你咁唔睇場game淨係睇輸出表既冇腦狗粉吹奏佢勁真係笑撚死人
係屌小虎輸出低都拎天使果埸都合理d
打fnc果埸根本成埸連一個會戰都冇打過
由頭輸到尾
你話兩邊有打過下但最後輸出咁低都可以話下
呢埸明顯連比佢刷傷害既位都冇
https://www.twitch.tv/videos/497913576
自己入去睇下前世界冠軍BEBE分析
內容大致上有講
1. uzi打成點都好 中路得2.2K輸出 點打都無用
2. RNG個陣似保小虎多過uzi 因為雷茲後期強但成形慢 所以要揀一隻中期最強AD去渡過中期
3. 佢有講揀lulu無問題 但唔應該前期壓咁前 因為lulu前期壓pyke無乜用 反而人地一個E 就逼到你交閃 <-我諗呢個pt你都同意
跟本上成隊RNG都打得有問題 我一唔淨係屌小狗 你班友就覺得我係狗粉 會唔會太痴撚線
btw 唔明你憑咩覺得人地淨係睇輸出表而無睇場game
我都諗唔到有咩情況 C位無輸出係值得原諒
Lulu 無問題都講得出,所以lms 咪同牛排一樣16強啦,第3場淨計操作最雷一定係karsa ,教埋你睇d 細緻位啦第一條baron 點解輸呀因為條友on9 李星去上路搶兵露左自己係邊呀但好似你呢d 水平既fans 點會識睇對面nemesis 都話打虎打得算係咁因為根本點都無人幫重話保佢,第一場隻ryze 有人幫一樣屌壓隻天使根本就打法問題係要屈對友廢,明明自己最毒果個成場karsa 0開團,怪個中無輸出話左下野果3個d fans 水平極低,虎同狼係廢,但廢到線都對唔到就肯定唔係你話5個都有問題咁當然啦,呢加咪話rng 打法毒瘤>2200 輸出,不過好似你呢d 人淨係屌其他隊友廢,我前狗吹頂唔住啦,s7-8 都話版本問題 黎到s9重夠膽死講隊友廢所以要拎資源
講埋bp 為左條下路點毒法,重話lulu 無問題

其他隊個個上中搖,垃圾rn 支第4 pick 唔去拎sup 人地fnc 笑撚死知道你中一定係ryze最後重要拎隻lulu 識玩少少揀隻karma 好過啦又4保1 又可以扮搖去上路
大清 S1 拎過第4
真常青ad係sneaky
重記得早幾個season只要見佢地同SKT打D台仔會串鳩佢地話「恭喜皇族今年又第二」
https://www.youtube.com/watch?v=Hp_P5nnnvho

UZI

好記得上年RNG比G2踢出局O個場
UZI玩到發晦氣咁 成場唔出聲
閃又成日唔交 自曝自棄

資源要拎最多 但心態又易崩
操作再好都唔能夠稱為世一AD
何況未拎過WORLD CHAMPION
閃又唔撚交 燈籠又慢慢點
狗粉仲日吹夜吹世一ad wo
出咗mic check
最後個teamfight, ez 冇晒魔
但Uzi話:" 可以打可以打可以打"
之後比人一換三
結果全華班2:3 G2 二韓三中3:0 G2 仲拎埋冠軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞