突發!熱烈恭賀LOL中國隊

398 回覆
2650 Like 18 Dislike
你老味 人地無壓力?得你有?
以為靠uzi一個就可以超越meta 唔理邊個對手都淨係4保1 全部cs俾晒uzi 不如上中jg都揀保排角咪仲好
唔係RNG粉,但係UZI 打SKT第二場比李星踢用水銀+閃現秒解呢下就睇到UZI反應仲keep到
垃圾支畜隊
UZI吸哂經濟加影響全隊BP
輸就自然要揹鑊架啦
年年J件死肥仔咪又係一鳩樣
反應基本要求啦
但佢哩波因為miss咗次Q
搞到收sup頭要 E入船長大入面
之後再miss 2次Q
我個人馬後炮嚟講肥閪唔值4保1
Fpx夠交足戲喇
EU三支隊入曬,今晚TL,IG,DWG都係2-1起步,TL輸曬就真NA全軍覆沒,同埋睇好LCK都係三隊齊進,仲有機會3隊都係第一出線,咁就唔使8強就相遇,大機率韓國又奪冠。
靜哂
G2/fnc vs skt
耳都紅埋 一個人粒聲唔出走先
FPX送台仔出局 依家比人送出局咪抵囉
唔講支唔支那住
rng一路既問題都係太過將重心放係下路
而家個meta好明顯唔係主打下路
琴日果場唯一贏緊線既上路都要讓比uzi
連唯一有機會翻盤既機會吶兒分推都拱手相讓
呢隊野走唔遠就係因為太死板,只要個meta唔係下路meta基本上唔會有冠
反而歐洲隊係對線同營運真係好左好多
中路凱爾打35分鐘得5.5k傷害全場只可以幫肥狗開大 RNG
agger
上路抗壓
打野讓野怪、靠gank
中路遊走下路
而UZI嘅傷害轉化一直都係咁低
國內強如虎,國外虐成狗
係sup9選 lulu
抵輸
除左jg外其他路都廢
琴晚見到隻凱爾乜都唔做淨係行埋去想保隻狗
點知行行下死左 就咁輸左 笑死
好憎佢地呢個4保1打法,團隊game ,但放重係一條友身上
連MLXG都吊lulu pick
實嬲啦,個肥仔之前同隊友雙排直播係咁屌人地,搞到人地都唔妥佢,打得唔好就掛溫泉走去沖涼,俾人喊做洗澡狗可能呢年幾脾氣可能好啲既,但狗改不了吃屎。九成九返到後台又發哂爛渣說個笑話 RNG 決賽>四強>八強>十六強>三十六強
仲睇lol果啲先on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞