突發!熱烈恭賀LOL中國隊

398 回覆
2650 Like 18 Dislike
出名我覺得ok,但係世一adc就誇張咗
除左大師兄其他都有得講下
不過數黎數去佢咪又係最top果幾個
你講果d要計全盛 依加呢班人都收收地皮啦
師兄係曲線定點
狼行 同 小虎 廢撚到對線都有問題
下路bp又出撚哂事 再加上俾酒桶狂針對
三路爆炸你叫個打野點打點幫
唔好話邊個累輸邊個
跟本無一條友打得好
就係有你呢d 人我都由粉轉黑,仆你個街上路屌壓bwipo 點解唔可以幫中上?中路未tp落黎前推兵線重係贏果個.贏就肥狗世一,輸就其他人雷佢地打左咁多年都唔信隊友?仆你個街第一場zoe 差d 單殺,faker 幾多人幫佢cover 呀,戰術毒瘤就毒瘤,毒d fans 腦都無埋
家下meta ad要識玩法師?
提供返少少資料
so far 小組賽
下路法師淨係得c9隻heimerdinger贏到 仲要係打HKA
照你咁講邊個勁啊
Perkz 拎隻zoe下路全場無野做過
RNG輸責任係晒隻狗到咩
今年隻中路虎比人打到隻家貓咁
佢唔只雷茲廢 拎隻凱爾出黎打團都係冇用
人地skt玩到三核輸出rng 得單核
責任點睇都係三核一齊要揹啦
隻狗帶傷上陣前幾都算表現亮眼
其他人有冇幫手分擔過壓力啊
同意bang係幾勁 佢艾希果枝冰箭
不過宜家真係得啖笑
你都戇撚鳩
我同你討論RNG今年邊鳩個雷?
我第一句就話LCK有個傳奇FAKER
大陸狗咪吹個傳奇肥狗出黎囉
係你回撚埋D九唔撚柒嗒八既野比我
FAKER傳奇係拎過三次世界冠軍呀
屌緊你班狗吹吹到肥狗同到FAKER相提並論
你就同我討論邊個係AD世一? 邊個RNG今年最撚雷?
ON99
笑撚咗
Bang枝冰箭?
有無replay?幾年無睇世界賽
專登入嚟睇rng 輸
邊隻眼見到我講肥狗世一
玩隻雷茲玩到2.2k傷害 你同我講佢無責任?
btw 我唔撚係rng fans 中国隊出局我不知幾開心

係睇唔過眼rng成隊打得差 有個自稱小狗粉將個責任怪哂落下野 屌
肥狗粉急住搵人揹鑊癲上腦講左好似上面果3個打得好少少就沖黎講世一
玩ez吖拿,
玩ez無論rk定比賽都要收一收皮
上面話bang枝冰箭嗰條友係咪唔撚睇比賽咖
仆街 pray黎自膠
uzi粉會覺得uzi世一ad
我自己就覺得bang先係世一ad
不過rng輸就一定係輸隻垃圾小虎
Rng 成隊都垃圾 唔洗討論啦
肥狗世一ad同你faker傳奇有咩關係
睇藍波d人吹第一sg既時候都唔會講佢做唔做到傳奇選手啦係咪啊
講又講唔出世一ad係邊個
自己睇訪問啦 基本上係所有ad選手都係狗吹
係得佢夠班玩4保1咋 其他?
選手第1垃圾ming 第2 小虎 第3 karsa,教練 最垃圾玩咁多淨識打毒瘤戰術
2.2k小虎
搞笑成場rng 無人開團,唔通閃埋刷輸出就叫勁你屌場天使好過啦ming 呢d 垃圾自大閪第一場打skt 己經送撚到lms 都勁過佢,最尾神奇lulu 完全負作用
你都戇鳩
我第一句就
"韓國有個傳奇FAKER
大陸仔唔吹返個出黎點得?
不過個傳奇一次世界冠軍都無啫"

你就回鳩我 肥狗拎過msi同亞運
有名人堂肥狗入硬
s3s4基本上靠佢一個

我屌緊有班人拎肥狗同faker相提並論呀
你就行出黎係咁吹肥狗msi 亞運 s3s4點點點 帶傷上陣又盛
又問我鳩家下邊個世一ad
你係咪戇撚鳩定狗吹唔識睇中文呀??
咁撚樣都可以有人嘈交
RNG輸左咪大家開心下咪算
都唔明班人有咁執著世一做乜7,我真心撐但未拎冠軍前你點吹都無用啦。但支那捧肥狗好正常都係錢問題未吹肥狗前廠長咪世一打野囉
MSI唔當世界賽就唔洗討論啦
https://www.4gamers.com.tw/news/detail/39078/after-game-5-of-skt-vs-g2-semifinals
係啊wc係最高殿堂啊咁DL都唔洗吹啦連亞軍都未撚拎過
當唔當傳奇選手唔係你我話事
一講起LOL大部分人都會up得出faker uzi dl 呢d名就係最好既證據
唔洗郁d就話我狗吹 作為main ad既點都會佩服uzi
隻狗唔係支那自己吹出黎
S3打omg果陣英文台已經吹緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞