突發!熱烈恭賀LOL中國隊

398 回覆
2650 Like 18 Dislike

真係好撚垃圾
Nope
玩雷滋 2.2k
點落鳩佢面?有錢就有臉
同班大陸狗一樣一邊反日 一邊去日旅行on9仔一樣
樓主骨子裏都是支那人
琴晚睇直播 好撚多人笑rng 不過主要因為fnc嬴咗
冇話我幾高貴
但講反大陸果個係你,屌人反大陸果個又係你 樓主是否精神分裂
首先睇電莖已經on9
仲要睇支那電莖
你都o撚9
呢個係世界大賽
一年一度 全世界最多人睇嘅遊戲比賽直播
你都係唔好出世好啲 出左世個腦都崩撚左
research 又唔做好 全世界嘅人都見到 都知道
佢連八強都入唔到 就返支那耕田
你唔撚識就咪答嗲 屌你老母
唔好做分化撚垃圾弱智仔 睇下我開過咩post
咪知我係咪支那人
真心
今年msi突破group stage入埋決賽
真係好勵志
起返你底先知
原來你係真三毛
啱啱比你賺夠一蚊
夠錢去買垃圾比你全家食架啦
又封鎖一件
所以我話你骨子裏係支那人
呢啲on9打飛機post都好吹奏
仲要打錯飛機
收皮喇,贏左個死人電莖有乜春用
最後咪騰訊賺錢,一係你就咪睇lol
睇lol就無資格屌大陸
而家隻ez對線不知幾勁
玩/睇得LOL 已經係支持中國啦
反正不會再遇到rng了
乜樓主條支那種都有資格話人三毛?你有乜權威??
職業選手pick ez唔係為咗龜塔食兵,加埋ignite lulu,有poke推線又快,點會唔勁?

2:40左右RNG已經搶到二,酒桶唔黎就會推埋入塔
最柒嘅係uzi 個柒閪
佢比賽前話想要同 小王子用ad對線
佢以為用自己最自信嘅Ad 可以屌打對面
點知人地接受挑戰
比人用返堂堂正正咁打返入佢老母個閪到
Lulu冇位移技呢個版好易比人捉,肥狗仲要冇jg喺格離都推線,同自己申請first blood冇分別

再加上,人地派克你揀lulu,下路2v2 3v3啲碰撞唔夠輸出根本唔會夠打

明明下路逆風肥狗咪龜塔食兵慢慢肥,但係唔知係karsa on9定肥狗命令,李星長喺下路保肥狗,人地中路蛇女淨化都冇帶,上路船長比納兒壓20兵,李星都冇幫過中上打優勢滾雪球,肥狗一逆風就要打野長期喺下保佢cs,中上隊友冇人幫打條撚咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞