突發!熱烈恭賀LOL中國隊

398 回覆
2650 Like 18 Dislike
你真係蠢撚再仆街
https://youtu.be/Ll_oHQVHlK8
2:10
我希望Rekkles 可以使用AD
因為比賽可以精彩一點
狼不吟,虎不嘯,小小小狗可笑可笑
Teddy用傳統ABC,uzi咪又係輸。
福氣阿!

槍仇必報

612 721 811 831 929 101 新屋嶺 還眼 被自殺 第二槍 緊急法
Karsa幫 肥仔幫到輸=戰術/肥仔問題
點輸都仲有得搵人仔

佢幫其他路然後輸=自己係戰犯

要人仔定要showoff你諗你
有冇片?
同意
Ad黎講佢唔係特別勁
俾人吹吹下變世一
講操作都好多ad選手同佢差唔多
最撚好笑d大陸主播 個個指揮官上身
好多求其數6,7個黎聽下
韓國有個傳奇FAKER
大陸仔唔吹返個出黎點得?
不過個傳奇一次世界冠軍都無啫
鞭中路好過啦 條並眼鏡呀叔唔知想點
MSI同奧運你訓著左?
如果LOL有名人堂隻肥狗入硬
S3 S4同上年基本上都係靠佢一個
唔洗盲反 今年係隻2.2k巧虎雷鳩佢
同埋2019仲想保AD真係搞撚笑

利申:main ad 玩到好想del驚
Doublelift
摸到world 8強地板未
啱啊,佢溝到個公廁又講到自己好威威咁
屌那星 MSI同亞運都計?
家下係屌緊班大陸仔肥狗吹
吹到隻肥狗同FAKER相提並論
FAKER地位起碼高你隻肥狗幾倍啦
認真做左狗粉咁多年,今年真係撐唔落堅毒瘤

成日想英雄上身,重要教個傻仔ming 玩埋19 sup

正常sup 得隻魔甘娜玩得好d人地個個野輔游走,

佢地3個場場係下路掛機,贏cs ,d 皇雜就日日吹世一ad ,sup 同jg

ad 技術有但壓鳩咁壓戰術毒瘤影響打法ban pick, sup 淨係識奶肥狗袋底3年世界賽lms 水平年年用呢d on9 soraka 酒桶galio lulukarsa 意識係有但廢老操作果晚最主要果波下路4打4 極短距離閃,亂w 埋去空q

明明下野累輸成場,但班垃圾fans永遠唔會認,打好d 又衝出黎話世一真心頂唔順同佢地講打中上,又屌中上廢點打我真係想講上中廢但唔夠你下野直情送
MSI不嬲都係大賽事黎
要贏到賽區第一再同其他第一鬥
如果唔係g2今年都唔會比人吹奏啦
亞運更加唔洗講
全部都係明星中既明星
贏到韓仔都有含金量
佢當然唔會到到faker既高度
只不過見d人話佢比人吹大表示唔同意姐
之前叫佢世一ad絕對冇問題 佢絕對稱得上
今年就機長同rekk上緊位
仲有明明s7 faker喊人人都屌緊bang
今次royal never ban galio就唔插隻虎
擺到明想搵位入肥狗姐
笑撚死人咩
TEDDY家下係SKT都打唔出係JAG風采都叫上緊位?
小王子上緊位仲好笑 講出黎比人笑咩
家下META大部份AD都要識玩法師
隻肥狗練過D咩野呀? 上年吹到世一咪又係輸比G2比人笑
好啦 當你計全盛時期啦 大家全盛時期
BANG都勁撚過肥狗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞