[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 3 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
6 Like 5 Dislike

跟左佢個setting 再較左pass error shot error 高d
而家好玩左
我之前覺得電腦眼神防守 有時追追下又收步
用左呢套sliders 情況有改善
果邊建議用傳奇唔好用終極 因為終極防守反而廢d
有興趣巴打可以試下
紅牛Szxxxxxxxxx
仲未見到我條屈機友
搶埋奧燒個位
有冇人互相分享下自己個manager整成咩樣
睇嚟外國冇人教整現實領隊啲樣
用真球員重過癮
過唔到曼聯
專心幫打比郡先班算
到宜家都未落到手買,
有冇巴打買齊winning fifa,
覺得邊隻好啲,
利申唔打online
cm fix左主要既bug之後係fifa好d
Pes個ml好多劇本,削弱玩家果隊既能力
同埋弱智ai隊友設計 比較難玩同冇癮
反觀Fifa係玩得輕鬆d容易d
thanks,咁19定20好啲?
同埋啲廢老球員係咪好快退休
其實19同20我覺得唔差得幾多
不過年年買足球GAME都已經當左係買個陣容更新
算啦 反正年年都要玩 邊計較得咁多

fifa衰在冇得改球員年齡(唔計pc版有修改程式)
老將退休重生又要假名假人 隻game咁強調真實都冇辦法
我通常玩3,4季就重新開save轉隊玩
Milk
Skriniar咁多年都無真樣
屌你老味EA
今年掃完德甲
下年掃意甲
差不多變成隊
而家玩球會變國家隊。每期轉下主題無咁悶
龍虎切唔好用
Skriniar用落有啲鈍
最近試Kimpembe,overall同def awareness低過Skriniar
但速度防守出波都ok,樣又唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞