[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 3 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
其實我覺得電腦big6場場贏都好過之前咁 未更新前係 利曼城個啲強隊會係榜尾見到佢 依家真實咗 雖然電腦場場贏 但自己設定都可以較返 電腦同埋自己既傳球 射門等既數值 自己微調 可以力爭上游 就算真係爭吾到 都盡咗力 都總好過未更新前 玩終極 場場都贏電腦456 毫無刺激感 我依家自己用熱 玩傳奇 已經有加強少少電腦數值 令自己冇咁易入波 輸咗後完全係有種不甘既感覺 直情屌出黎 又失分咁樣 我覺得咁樣先好玩
一樣,唔識skill move完全過唔到人
其實d ai幾痴線下 首先電腦防守 基本上前場開始高壓逼 你根本冇位做波 比佢逼到就仆街 終於做到波到後半場果陣 佢遮線可以話完美 你傳d波出去六成比人搶 防守亦非常貼身 下下slide tackle 都中 仲未計d龍門勁到on9 進攻方面 基本上係屈你 佢電腦cool 波全部小白level 唔會甩 阿士東維拉踢到巴塞一樣 係呢個頭鎚咁難入既game 佢可以一斬就有 見到d波彈下彈下 一定射世界波收你皮 冇得mark
仲要你傳波成日有大細力問題 想比A比左B等等 防守傳中又唔比你轉要頂果個
應該技術問題居多
呢度好多手足更新完又ULTIMATE都場場大炒6,7球
咁我都同意 場場都要認真打仲要唔可以失分
刺激左好多 飛機盃都可能要放棄 真實d
我都覺得難左 唯有傳多d知傳比多d耐性等有空位
或者靠防反囉
我而家d入波大部分來自防反
今集改完終極咁先好玩,用中遊隊玩真實好多
19年年不敗完季
我都係慬慬玩到傳奇
用利都玩到吃力
同意 電腦遮線真係完美,比腳波都難過上集好多
同埋比佢埋身迫個波甩9 成
想skill move 假腳過電腦,直頭好似傻仔咁比佢一腳搶走個波
最慘突然電腦會瘋狂第一時間比波再撞射世界波
又或者突然有條友高速連扭幾個單刀
完全係feel 到入硬係阻唔到
我都好忐忑
上集終極難都嚴佢太容易

今集季中排第8 距離第一位20 分
有冇手足推介下各大聯賽邊隊係值得開隊玩
想開隊德甲但諗唔到踢邊隊
睇你想點玩 想用班霸開始就多
想養人就利華 玩廢隊就求其執隊下游
再唔係就德乙玩漢堡升上去
隻tah好撚勁 身位又勁落腳又準 玩咁耐耐都未試過比對面隻中堅motm
德甲利記好用,多妖人
可以試下打破拜多壟斷
另外自己覺得賀芬咸都幾好
慕遜加柏啦德甲上游黎講呢隊波雖然數值唔算高
但板凳深度絕對夠,啲球員手感亦唔差
我自己而家玩到第四季,有幾隻妖人都比我升到80尾90頭,已經唔洗話點買人
今集一樣 8-0 10-0
邊隊波衫靚 用邊隊
咪玩喇
電腦遮線完美
德甲玩利華
fifa cm有個唔襟玩既地方就係玩到第3,4季
啲轉會費唔知點用好 次次都逼自己買人
真,電腦又唔會有大球會出天價買你既球員
兩三季已經齊心水陣,無咩人好買
玩最低級別聯賽
啲人太廢手感唔好玩落都唔爽
但係fm既話唔洗自己用隻人 廢啲都可以慢慢養
用上集咁玩,成日比波都比唔穿電腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞