[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 3 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
搞到有時悶得濟就心思思想放走一兩件再買啲新仔黎用,但往往放完之後再買啲球員唔係手感唔掂就係數值唔啱洗,到頭來都係覺得放走咗嗰件係最好用
上一季用淨既錢
可唔可以留落下季用?
又唔係既喺禁區頂攞波嗰陣電腦咪會好鍾意沖出黎拍9你嘅,只要回後少少再不斷拉邊嘅話其實好快就會搵到空位比到直線上去
另外我覺得兩隻翼都set做留守前場會好好多,防守嗰陣一攞到波就放個長傳上去同佢鬥爆,再落底傳中或者直接射埋就搞掂我自己好多波都係咁入
玩cm比玩ut輕鬆好多
一個單機一個ONLINE無得比啦
好似平行時空咁
一邊手足怒屌場5,6,7有邊讚ai
人人實力唔同 有幾出奇
SB legendary 仲難打過 cm ultimate
但佢話完美 真係接受唔到
電腦攻力強左就真
俾簡迪好似對利記單騎咁入左球
又試過俾艾歷臣禁區撚兩野 fake 走再射入

全部自己控同守
車仔有名氣但又唔屈機
小將又英格蘭班底 當上年ajax咁玩
英超只玩我妓/李城
德甲暫時心水係04/法蘭克福
Oh你阿迷咁冇計
德甲萊比錫應該唔算豪門
有個timo werner頂住應該唔驚玩到心態炸裂
Fifa 屈速就勁架喇
有冇ching玩英乙開始?應該好大挑戰性
玩完隊 阿狗 就挑戰
我本身冇打 因為打終極都成日唔出力都炒7 8球 呢幾日打番發覺update左 勁左好多 唔明話電腦遮線完美有乜問題 講事實
我發現如果佢個攻勢係入硬你嘅話 佢會猜到你眼癱癱
第二季有幾錢用?
Albrighton
Barnes好唔好用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞