[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 3 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
仲有拜仁個安聯球場
想問下 對強隊出後備 強隊降班 呢2個bugs係咪已經fix好左?
本身應該係custom 樣
之後先做返face scan
係 而家英超曼城次次都above90分
有update
不過要等陣容更新先有新樣
今年有真樣 而家好似update左髮型
姐係今晚仲未有得玩 屌
係 不過疤狗唔肯出美欺 睇我唔起
有無咩算出名既球星未有樣???
迪莊
文奴拉斯
????
Bruno Fernandes
pepe arthur bruno fernades tagliafico 老實講80以上都應該要有樣啦
賣一條友
由5X 開始掛牌
邊train 邊掛牌
67 先成功賣到
直接release佢就算 唔想嘥左個training位
所以獨家授權呢樣野真係足球game既毒瘤
位多 有上陣果班 唔洗點train 都會升
唔駛急
家下train 緊另一個賣

社會定律黎
人地係做生意 要賺錢的

屌人獨家授權 真係
係囉 fifa唔理cm 之後唔理ut pro club都一樣年年大把人買架啦
賺到錢咪得囉 仲要profit maximization
唔洗點改野再推隻game出黎都會有人買
點解仲要投入多d成本去進步唔明d人屌乜
出左喇
果個係squad update
獨家授權唔關ea事wo
例如 今年祖記pes比多d錢 就緊係比pes啦

ea自己本身進唔進步 係另一個topic啦wo
btw 我respect你講既野
同問
Pes冇德甲 英超假名假波衫假logo每年只可以得兩隊真 你覺得完全唔關ea事
兩邊鬥搶/唔比對方有某d真實授權對我地玩家冇好處
籃球game你都唔會見到nba live係假波衫甚至冇左某d nba球隊咁肉酸既情況啦
係唯獨足球game先係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞