[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 3 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
想請教下技能動作係咪唔會有得升上去?

Work rate 逆足都唔會升
贏左英超第二季都係得33.5m 咁少?
有冇教學
Switch 好似唔知fifa17 開始其實只係更新球隊 其實d ai都係維持17 d風格
現實中英超冠軍個獎金都係38m左右
仲想點
我想要冬季波阿得歐聯有淘汰賽既足球 反而英超仲未有冬季波

Btw大家有冇留意到通常長傷都係得趾骨骨折同前十字韌帶撕裂係咪冇其他?
我用熱 排第5 但獎金有160幾m...
19好似見過跟腱撕裂 我諗應該係指achilles
Btw瘀傷要唞5日其實都算係長傷
係根據球會 唔係排名
獌應該降班都2億
玩左沙福 頭兩季冠軍直升 英冠第三季排第7 無得打附加賽升班
頭一兩季原班人馬多 清30+老野走
無咩錢簽人 青訓加簽英超青年軍
車gilmour 利既hoever van dan berg 白禮干路利
我紐longstaff victor阿狗mediay
不過終極難道終於有返d 挑戰性 令人有興趣打落去 出盡奶力先嬴到有feel好多
我都玩緊沙福 啲人好廢唔識走位
其實青訓應該瘋狂逼佢地訓練定由佢地擺響到
玩拉科上到西甲 爭到前四啦
巴塞102分奪冠 皇馬99 基沙文入30球 cls
一開季得40m 又要繼續借人
要有上陣先會升得快
一係就狂train
發現遊戲速set做會緩慢好玩啲
上到英冠唔夠班
唔癲 我個save so9半季29球
點追
呢PART其實做得幾真實
好多現實都係升左班都係冇錢買人
我今集連瘀傷都未試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞