[霸氣] 一齊睇下特朗普致土耳其總統嘅公函

286 回覆
784 Like 7 Dislike
現實係惡慣既中共都驚左侵侵,所以俾到連登仔好感,無解
American first.
根本大國領袖應該就係咁。
只係自從冷戰之後西方國家出極都只係一班垃圾。先可以俾蛾蛔支那呢啲垃圾國家座大。
晨撚早就應該撥亂反正啦
討論區唔係用黎討論用黎做咩
你d留言又有實際作用?
我無迫人屌 我笑你d含trump撚姐
中東問題你踩左入去就長期出唔返黎又燒錢
歐盟仲要食花生
Trump一句我唔玩啦至識驚
但都只不過係出口術
驚啲難民湧入去
其實道義個個都冇
只不過冇人肯做第一個
最醒係你
繼續含啦仲講
你哋係咪當咗美國係善堂 道義? 真係笑大人個口 (當然 如果真係出現大規模種族滅絕行為 美帝會有反應嘅)

為咗庫德立國 直接派軍同火雞開拖 對美國有咩利益
推!
偶像
你一陣聽電話
有野想捐可以FB搵我地香港自由之書阿

係呀,我知我地講近廢話,但前線的確需要支援
https://lihkg.com/thread/1655137/page/1

FB: 國難五金, 香港自由之書
豬乸再次想轉移當勞侵視線,即係豬乸知道自己已被當勞侵鎖定,亦知道當勞侵已經鎖定佢並且知道當勞侵亦明白豬乸係發覺咗自己已被鎖定,所以假動作不斷試圖擺脫.
總攤牌日子不遠了.
大家都知你想同法西斯習總含撚.明白嘅.
等我電話
班Kebab佬唔妥美國好耐
上次搞政變美國背後有份搞
今次仲出埋封咁既信
又幾fun喎巴打
侵侵將成歴史偉人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞