[霸氣] 一齊睇下特朗普致土耳其總統嘅公函

286 回覆
784 Like 7 Dislike
剛剛抖完暑,眉來眼去好耐啦
地面部隊都返曬屋企,侵侵出咗好耐聲,英法當佢傻仔,唔理
中東歷史上鬼打鬼
宗教問題點搞
俄,中,土耳其,北韓
仲有巴基斯坦
唔好話無用
Mike Pence says Turkey has agreed to halt Syria operations for 120 hours to allow withdrawal of Kurdish militias.

https://twitter.com/dwnews/status/1184888743137861634
I will find you
And I will kill you
Thousands of 唔係解幾千
侵侵退兵呢件事, 其實我覺得對選票傷害最大, 反而現實係合理.

共和黨係好唔想退兵, 佢地好撐Kurds, 侵侵咁做, 好影響黨內支持.

佢有無做錯, 有時我同你都唔知, 比半年時間睇落去, 會更清楚.

剛剛好似已經停左火, 彭斯幫手叫左停火. 如果係咁, 未嘗唔係好事. 兵早應該退.  孫子見到都係會咁講, 出兵係大事, 唔知為乜而出兵就唔好出兵. 呢件事就係例子. 無打算推翻Assad, Isis又在國家層面解左體, 美軍剩返落黎只有訓練支援仲有阻嚇用.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞