[霸氣] 一齊睇下特朗普致土耳其總統嘅公函

286 回覆
784 Like 7 Dislike
勁正,考試寫official letter記得要咁寫

之前小學雞封信
**Tonight, 17號19:30**
我地民間記者會第20次記招,亦係第一次同特首嘅FB Live正面交鋒!所以記招十分重要!為咗感激所有嘅手足一直以來嘅支持,記者招待會係史無前例嘅最大規模,至於有幾大規模聽日就會揭曉(一定比10.2聲討開槍鎮壓學生嘅記招規模大)!所以我好需要手足幫手推聽日嘅記招,除了要感謝所有嘅重量級嘉賓,Click Rate唔可以輸俾特首啊
Donald trump都係用 sincerely
So old school
OK
最尾果句應該係

唔好miss call.
想學跟侵侵學寫beautiful letter
佢由一出生就開始打商戰

時代唔同咗,打仗用數字

陳浩南都要轉型
人地幫你殺ISIS, 道義上冇可能就係掉低人唔理
條撚樣咁冇義氣都比連登仔足奏
睇多d新聞啦
成個老細出信照肺咁
型撚到
埃爾多安條傻鳩就係想打仗想贏返民望
佢根本唔撚理國內d人, 因為經濟佢已經衰撚晒
出賣盟友第一人
侵侵又贏
**Tonight, 17號19:30**
我地民間記者會第20次記招,亦係第一次同特首嘅FB Live正面交鋒!所以記招十分重要!為咗感激所有嘅手足一直以來嘅支持,記者招待會係史無前例嘅最大規模,至於有幾大規模聽日就會揭曉(一定比10.2聲討開槍鎮壓學生嘅記招規模大)!所以我好需要手足幫手推聽日嘅記招,除了要感謝所有嘅重量級嘉賓,Click Rate唔可以輸俾特首啊
大佬先可以咁寫野比d細
I will call you later
I will call you later
你問佢?
條友中fake news毒太深

自己搵啦
入黎幫推行動post啦
[重要]做緊個連登小實驗 有興趣入一入黎
https://lih.kg/1656555
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞