魔神英雄傳出新動畫

381 回覆
35 Like 1 Dislike
斷劍?印象中無見過呢幕。巴打講下劇場版咩名,上網睇下
魔神英雄傳 永恆傳說
呢輯叫七魂,係咪龍神號會同其他魔神既靈魂融合變形?
thx bro
之前睇左唔記得有呢幕,又要重溫
視像通話
即係NG騎士漫畫好過tv版好多??完全唔知有漫畫㖭…
睇名就知一係又玩超力變身,一係以笨大最絕玩法係全部角色都係用龍神丸,只係mix返戰神,空神,幻神啲特色落去,七魂之龍神丸好明顯係講緊神部七龍神。

有睇魔一都可能知道,龍神丸係其中一條上咗黏土出來嘅,咁個啲道理上其他都可以咁做,魔一主要係因為巳經攻陷咗,七龍神有啲比人封印又或者要維持界層唔太幫得手,今次可能全員上陣,七個龍神丸上陣,龍神戰隊
呢套似正式續作,打超魔入黑歷史(超魔神部七龍神好似河蟹咗,彈咗好多不明神出嚟,龍神丸係神部七龍神之一嘅背景比人改到無咗,自古以來就係龍神丸咁單一嘅存在,仲搞個古代龍神丸出嚟話真身,大佬,你魔一話自己係神部七龍神之一喎,龍型態先係真身

利申:魔神英雄傳重度粉絲
登 龍 劍
戰神丸係咪變左siri
一直想知,空神丸係咪死咗㗎喇?
係,魔一已經死咗,魔2係空王丸變出嚟,比人打爆
有pv睇未
咁多年一直都用龍星丸既BGM做鈴聲,好想要龍王丸既BGM,但搵左好多年都搵唔到正式版
仲好記得龍星丸一出就屈黑龍角機個幕
機會來喇
https://youtu.be/XU7jvpEWLZ0?t=88
暫時得機戰X版同動畫直接cut既版本,希望官方出復刻CD收錄
個幕好正,最記得救龍神丸個陣,有一幕係唔可以調轉頭,到最後係聽到龍神丸把聲話好痛苦,叫佢轉頭,又話飛雲唔理佢,之後佢同龍神丸一齊嘅回憶出晒嚟,話呢個唔係真嘅龍神丸,真嘅佢係唔會講示弱嘅話,個刻真係高潮咗
之後睇返,龍神丸又真係無示弱過,魔一佢死個幕都只係叫佢完成使命無任何怨言
用小米Call戰神丸
大家睇吓d腳,全部共用件黎
有新星龍神丸腳
龍星丸腳
新星邪虎丸腳
煌龍丸隻腳係龍王隻腳+油左黃邊
煌龍丸個配色似龍王丸。
其實咁依套野有冇龍神丸??
VS有漫畫, 完整啲, 不過網上好似唔齊
點解無魔動王
同一個作者畫面又正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞