魔神英雄傳出新動畫

381 回覆
35 Like 1 Dislike
我有睇舊但太細個睇差不多唔記得灑。不過覺得舊gridman造型上喺而家年代仲係好型

ssss主要睇六花同茜
結果之後無人超越到堂本剛做既金田一。
彈出彈入又變返出嚟
冇師傅,冇飛雞
有邪戰角就好大可能初期敵人,不過pv有師傅手拍佢膊頭我諗佢會仲係度

魔2新星係戰王同空王比飛雲早幾日出發,上星界山同飛雲一樣遭遇,星界山比力量之後變新星空神,戰神

正確啲講戰王同幻王係原機重新打造,空王就全新打造,加入最新嘅變型系統嘅魔神
係,成也堂本剛,敗也堂本剛,不過唔怪得佢,定咗型好麻煩,仲有金田一一係學生呢個設定佢無可能食一世。
我係因為堂本剛版先鐘意金田一
可能係起沒有終結之時的傳說之前都唔定,依家最主要佢好明顯真係打超魔入黑歴史,只可以推翻斷魔2後,OVA2之前

不明嘅地方仲多,例如幻神丸嘅問題又係bug嚟
即係空神已經喺魔1GG了?空王係另一隻魔神?

有師傅,古拉瑪難啲,空神,空王爆哂,如果唔係當年要換麻雀
吉姆王來既,呃我唔到既
空神丸唔係GG就點會有龍王丸?龍王九係空神丸靈魂同龍神丸合出嚟
屌,笨大唔搞robot魂魔神啦,不過如果係咁我寧願唔出,見到robot魂隻新星就火滾,好明顯無心做,可能之前蝕到入肉,新星啲關節差到唔知以為景品嚟,得個樣好睇之外,用呢個垃圾出多次真係唔要

利申:好彩個時一出即買,正常價好似500以下左右,唔係依家炒價,用炒價買真係唔值,建議等11月NX個隻,關節一定好過robot魂又非魂限又平可以買多隻粗玩
睇完pv 覺得一d 都唔吸引
永不完結的時代物語
番唔到創界山了
雖然最後open ending虎王黎接佢
入黎睇飛雲結果見到你地講電光超人真心好感動
重有無人記得有日版同美版..
https://www.youtube.com/watch?v=r9rntm30xC4
佢應該係初代鍵盤戰士..
唔會係3 因爲3好多年前出左廣播劇
所以超一般比人無視左
利申:重度fans
我唯有收齊番nx
留意番有邪戰角
飛雲果邊冇師傅

唔知海火子出唔出黎呢?
冇轉 初代登龍劍
nx好垃圾
仆街bandai robot魂斷line
幻王同幻神既迷思
空神gg 先有龍王丸
咁一係玩手辦算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞