魔神英雄傳出新動畫

381 回覆
35 Like 1 Dislike
同舊模型比已經叫好,robot魂成本好高,佢之前啲戰王幻王仆哂,笨大肯出算好,算可以完夢,又可以粗玩,robot魂我唔敢粗玩
隻龍星初初出我就買700買番黎即刻斷爪
好撚肉痛
超係公認黑歷史或平行世界
初代nod32
我robot魂玩站屍觀賞,nx先粗玩
Robot魂大把野可以出但佢偏偏出戰王幻王...預咗仆直,出戰神忍神夏鬼呢堆都肯定唔駛斷line先
Nx用扭蛋膠,無robot魂咁靚但耐扭,斷件機會少好多
唔好話,一個新星邪虎包一定賺到仆晒街,你明嘅
唉,咪就係,明明魔2啲嘢先最渴市,無翻個版,舊模型炒到飛起
有冇可能係魔1魔2之間?
其實佢肯出隻邪戰角同黑龍角肯定賣到斷市…雖則我個人麻麻隻邪戰,覺得戰神/新星戰神丸型仔好多
邪戰角係魔2個喎,仲有七個分身有新星同龍星嘅特徵,更加講唔通
我一個都買三隻
邪戰角本來有試模添,依家比人踢去NX
係喎,問完先醒起
我懷疑斷左模
呢個陣容等左廿年
可唔可整返啲道具畀飛雲等對人戰好睇啲。
希望呢次龍神丸變身飛雲都跟住換衫
魔3最後虎王翔龍子分裂咗變兩個人。佢哋老母gg咗

其實魔3雖然一塌胡塗,但超力變身好多型態都好靚
記得。不過細個時應該主力睇日
所以懐疑似係起龍神丸內心世界打,咁係咁能夠解釋到咋,今次件事根本唔起神部界發生,係黑暗力量入侵龍神丸,龍神丸上咗現生界破壞(飛雲所在世界),咁飛雲入咗龍神丸內心世界見到龍神丸記憶一切事物(魔一班敵人),起裏面見到記憶所成嘅同伴?(所以有幻神丸),魔神英雄傳好似得龍神丸可以自由出入現生界同神部界(參考魔1同魔2開場)
不如調返轉講robot魂有邊套作品係唔斷line
魔3=/=超魔
兩套作品嚟,真係有魔3,不過係廣播劇
好彩NX會出夏鬼丸
btw應該有生之年都唔會見到忍神丸、天王丸、炎神丸呢二線角色啲出玩具…明明個造型咁討好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞