魔神英雄傳出新動畫

381 回覆
35 Like 1 Dislike
兩舊幾唔值lo
真心唔知

咁魔3講乜架?
咪就係,出呢啲咁少fans梗係仆直啦

正路一定係出晒人氣機之後再出其他機,等fans儲齊成set啦
廣播劇出咗好多集 接住新魔神
之前有網譯晒出黎

依家依套應該又係平行世界
果時新魔神飛雲過咗一年時間升咗班
正解

robot魂個mkt strategy真係宇宙級垃圾…監生整死自己一條咁正咁有potential嘅line...
忍神,天王,炎神好難三個人夾埋唔知有冇十集出場
出到宇宙界型龍神丸已經偷笑
出Full Gear龍神丸,新星龍神丸仲有可能
仲有黃金聖衣嘅五人眾(鋼衣系列)
下,我龍神丸130蚊咋喎,龍王都唔洗兩百
我上網見都要兩舊
模型買大陸冇版權 果d出得好靚
吓,信網?不如信自己對腳好過
大陸個啲炒GK,一係自煮設計,但太瘦,啱新人或現代觀感,但我自己唔喜歡,龍神丸有少少肥先好睇,太瘦似NG騎士,LBX。
同埋大陸個啲太玩機械感,根本同魔神背道而馳,之前未出新星有一隻大陸抄GK個隻,有robot魂之後好想唔要
我唔知係炒gk, 不過我覺得出得ok
130邊度入手?
旺角皆旺見過好平,我自己係元朗買,我元朗人
我記得robot魂以前出過隻舊版龍神丸,樣衰到仆街
所以咪出咗隻2.0 lo
係,個時未捉到路唔怪得佢,笨大復出嘅第一隻係唔知市場需要,太耐無出過呢啲二頭身玩具,啲人要肥啲定現代風瘦啲無人知,所以搞成咁,之後屌到飛起,但經驗令笨大了解需要,唔係有佢就唔會有靚到越級直逼合金魂程度嘅龍王丸同之後嘅魔神,佢都補償返出2.0

1.0一出即買,一黎支持,係樣衰但又覺得好有意義,仲有佢隻飛雲公仔上色係好靚,我當買飛雲送龍神丸
其實原作者(動畫監督)前年釘咗
所以今集魔神應該同上幾輯唔同風格
耐咗會出油
其實我覺得魔神出NX好過Robot魂,笨大方向正確,始終魔神個故事係全年齡向,個故事keep返兒童向比Gridman嘅青少年以上有利故事發展,如果出robot魂細路仔未必買得起,robot魂魔神出現跳樓價先咁平,但如果NX嘅話一嚟耐玩,價錢上家長同細路先買得起,呢樣我哋大咗嘅粉絲左右唔到,當然出返robot魂一定支持
仲有海火子定火海子都冇
其實有無諗過NX係比真正嘅觀眾群買㗎,我哋大朋友係Bonus咋
佢星界山王子,要管場幫手機會好難
想問內容大概講咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞