蘋果類產品炒賣區 眼紅者勿入(1) 總是帶著神秘

1001 回覆
6 Like 31 Dislike
今次最慘係打電話cut都唔比人cut

星期一hotline 一開就打, 以前pfs 唔cut 得, 但呢一兩年得

搵到電話,冇寫辦公時間
有冇人知時間?

星期一hotline 一開就打, 以前pfs 唔cut 得, 但呢一兩年得

但佢一早已經改左已出貨,佢咁岩呢兩日又放假,係咪有得同佢嗌?

出左貨冇仇報
pfs ok

咁有問題wor, 唔係我地唔想cut而係佢地無人做野

你可以照打去屌屌
唔知policy 有冇變, 好耐冇打過上去

今次完全違反哂policy

但佢一早已經改左已出貨,佢咁岩呢兩日又放假,係咪有得同佢嗌?

出左貨冇仇報
pfs ok

人地一早講左pfs唔比cut
係前一兩年d人...apple怕左先比
但明規則係唔比

出左貨冇仇報
pfs ok

但明規則係唔比

今次咁仆街更加屌啦
求jk枱布

Jk無開門

我反而想問下
上一兩個星期
7同7+全部-緊幾多度

貨都出埋到左上海啦仲cut乜撚野

出左貨冇仇報
pfs ok

你可以照打去屌屌

屌你啦屌乜春 輸就企定啦

星期6日唔開工 一直都係

本身pfs已經預你唔cut得 俾你可以800cut已經係非常仁慈

而家仲屌人policy有問題? 戇鳩咪撚咁肉酸啦乞衣咩
同2年前 蟹左 拎個啡盒去store話要退款既c9一樣 肉撚酸到😂

出左貨冇仇報
pfs ok

但明規則係唔比

完全正確,幫你係人情,唔幫你係跟規矩,告到邊度都係你輸啦。

都過左數啦,報失有咩用

出左貨冇仇報
pfs ok

你可以照打去屌屌

屌你啦屌乜春 輸就企定啦

星期6日唔開工 一直都係

本身pfs已經預你唔cut得 俾你可以800cut已經係非常仁慈

而家仲屌人policy有問題? 戇鳩咪撚咁肉酸啦乞衣咩

你唔好咁正啦,忠言逆耳。
如果反正都係蝕,
比我就擺番十日八日消化下d aos同後門貨,
10號都仲係蝕好甘咪退比apple都咪比先達賺,
蝕極咪15%,
10部都萬鬆d,
咪當出少半個月花紅
我始終覺得會正數,差在幾時
我而家都仲係pfs
聽日試下800大法啦
唔cut 晒兩部cut 一部都好阿
自用都唔使咁肉赤
6900 真係狗也不屌
好人難做
下次食花生算
真係當apple atm咩,蝕唔起就唔好玩啦
如果反正都係蝕,
蝕極咪15%,
10部都萬鬆d,
咪當出少半個月花紅

請問華強,收咩價?
Pfs係cut到 唔好咁串77一定會幫你 但轉左shipped就9成9cut唔到 星期六日你當佢係局你啦 嘈都冇用
如果反正都係蝕,
蝕極咪15%,
10部都萬鬆d,
咪當出少半個月花紅

請問華強,收咩價?

6350 大紅128
5450 細紅128

Pfs係cut到 唔好咁串77一定會幫你 但轉左shipped就9成9cut唔到 星期六日你當佢係局你啦 嘈都冇用

星期六日呢招唔係第一次出
以前都俾佢局過, 仲要pfs無得cut 年代
ipad 黎
如果反正都係蝕,
蝕極咪15%,
10部都萬鬆d,
咪當出少半個月花紅

請問華強,收咩價?

國行回收價大細256大概賺2,3百人仔
大細128蝕到pk
未有港行請自行衡量
琴日仲有人話我唱淡個價
一收倒價就第一時間cut晒

幾日前見到上面個批價已經知道發生咩事啦
好心提人唔好衝仲俾人屌添

aos係根本cut唔切今次好多老手都中伏邊個估到會一粒鐘都無就pfs

身邊既老手全部都冇事喎
食緊花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞