蘋果類產品炒賣區 眼紅者勿入(1) 總是帶著神秘

1001 回覆
6 Like 31 Dislike
如果上肥花同人買AOS機 如果第日有問題要拎去整 係咪唔洗帶單
如果上肥花同人買AOS機 如果第日有問題要拎去整 係咪唔洗帶單

你同我買啦
我成個apple acc俾埋你

你同我買啦
我成個apple acc俾埋你

我想買airpods

你都磁能...

你都磁能...

如果退錢好似退番去信用卡

你都磁能...

AOS 退錢好似係要-15%

你都磁能...

咁如果我唔係想退,當拎去天才吧維修呢
只要係港行俾錢就有得做唔洗帶單?

你都磁能...

咁如果我唔係想退,當拎去天才吧維修呢
只要係港行俾錢就有得做唔洗帶單?

yes, no need invoice
未有order
未有order

蝕就蝕左
最多就蝕15%,睇下有冇得蝕少D
放大紅256*2
tg: dsetutor
成班傻仔
利申無訂
未有order

蝕就蝕左

Iphone 無得退
原價 -100 放大紅128
有意留TM
未有order

蝕就蝕左

Iphone 無得退

退還政策
所有退貨必需符合 Apple Online Store 銷售及退款政策。符合退貨條件的產品,請在收到貨品後 14 個日曆日內遞交退貨申請。拆封的硬件或配件須徵收 25% 拆封費,以每一件退貨計算。蘋果亦會徵收未拆封貨品價格的 15% 作為回收退貨費用,以每一件退貨計算。

請注意:Apple Store 禮品卡不適用於退貨。

有關 iPhone 退貨事宜,請參考以下 「iPhone 退貨政策」一節。

iPhone 退貨政策
假如你對購買的 iPhone 不完全滿意,你可以在購貨後 14 日內退還完好無缺的 iPhone 以取得退款。所有退還的商品皆須徵收退貨費用 (詳情請見以上退還政策)。你必須將 iPhone 連同收據正本及原始包裝一起退還,包括任何配件、手冊和文件等。 請瀏覽網上訂單情況或致電 800-908-988 要求退貨。請注意,你的流動電話網絡協議不會因你依照本政策退還 iPhone 而自動取消。如果你想瞭解更多資料,請查閱你與流動電話網絡營運商之間合同的條款細則。

咁寫係有?? IR 就冇得好似以前任退
留名等睇聽朝好5分鐘無貨
我瀨緊尿
聽朝訓晏d
起到身就IR
聽朝訓晏d

要玩switch 不了
放假訓多陣算
估下IR邊日攞機
只求原價放大紅128 AOS 話29號到都驚crab
唔洗諗根本大把貨

6 6s 7 根本同一設計 已經可以極大量行產
紅色簡單d講根本就係印過新色清舊貨等出8

aos都仲有人夠膽訂真係笑鳩死 😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞