蘋果類產品炒賣區 眼紅者勿入(1) 總是帶著神秘

1001 回覆
6 Like 31 Dislike
話有500蚊水位個個收機婆唔見左既
係咪賺到去左睇樓
琴日仲有人話我唱淡個價
一收倒價就第一時間cut晒

係咩
我記得你係到show email
訂到好多 好似好威咁嫁wo

俾埋原圖你睇
st live

br 128 6900
br 256 7xxx 唔收

班人都叫未拎就唔好拎。蝕到你地hihi

仲低過我琴日唱淡個價
話有500蚊水位個個收機婆唔見左既
係咪賺到去左睇樓

好串果個暗瘡肥婆?
琴日仲有人話我唱淡個價

係咩

俾埋原圖你睇

呢度應該夠首期
新ipad點睇 我見fb有人放左張相掃左好多部32金

新ipad有得賣啦咩?
琴日仲有人話我唱淡個價

幾日前見到上面個批價已經知道發生咩事啦
好心提人唔好衝仲俾人屌添
琴日仲有人話我唱淡個價

係咩

俾埋原圖你睇

呢度應該夠首期

i大一年一兩個月唔旅行個陣就上黎陪人玩
sor講多左潛番先
on9撚有人會買咩,依家揸住部紅色咪即係話俾人聽你遲人幾個月用iPhone7囉,有冇人咁撚柒呀?
琴日仲有人話我唱淡個價

aos係根本cut唔切今次好多老手都中伏邊個估到會一粒鐘都無就pfs
琴日仲有人話我唱淡個價

呢邊太多小朋友
以前舊登班人好好多, 有講有笑, 得閒又互寸下
由眼紅post 4x 開始做cd rom
到7x 開左acc 交流
再到第一代ir 一班人話買bot
果段日子都好好玩
求jk枱布
求jk枱布

Jk無開門
琴日仲有人話我唱淡個價

係咩

俾埋原圖你睇

呢度應該夠首期

sor講多左潛番先

天叔你先係上左岸
d人識你仲多過識我
琴日仲有人話我唱淡個價

係咩

俾埋原圖你睇

呢度應該夠首期

sor講多左潛番先

嘩屌
琴日仲有人話我唱淡個價

aos係根本cut唔切今次好多老手都中伏邊個估到會一粒鐘都無就pfs

頭也未回就轉左
今次最慘係打電話cut都唔比人cut
係咪轉左shipped就乜仇都無得報

星期一hotline 一開就打, 以前pfs 唔cut 得, 但呢一兩年得
係咪轉左shipped就乜仇都無得報

未轉都冇

星期一hotline 一開就打, 以前pfs 唔cut 得, 但呢一兩年得

但佢一早已經改左已出貨,佢咁岩呢兩日又放假,係咪有得同佢嗌?

但佢一早已經改左已出貨,佢咁岩呢兩日又放假,係咪有得同佢嗌?

出左貨冇仇報
pfs ok

出左貨冇仇報
pfs ok

咁有問題wor, 唔係我地唔想cut而係佢地無人做野

出左貨冇仇報
pfs ok

咁有問題wor, 唔係我地唔想cut而係佢地無人做野

你可以照打去屌屌
唔知policy 有冇變, 好耐冇打過上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞