蘋果類產品炒賣區 眼紅者勿入(1) 總是帶著神秘

1001 回覆
6 Like 31 Dislike
幾皮野嘈到拆天
幾皮野嘈到拆天

仆街,國行都穿左ipo
好鬼
我都掙紮緊好唔好cut單直接用d錢收人機算

cut
已經穿到七彩

cut左1細兩大,但cut完兩大有d後悔…

咁撚細膽就唔好學人炒啦

未試過-588根本未算炒過機

200幾隻ipad 冇人肯收試過未

你試過?

以前同朋友炒機拆完d 盒
唔記得係咩盒了

ipad mini2/ipad4(好似係) 果陣完全冇人敢收
一group人冇800都有500隻
最後入左好多轉屯門 每隻輸800左右
有冇巴打相認
仆街,國行都穿左ipo
好鬼
我都掙紮緊好唔好cut單直接用d錢收人機算

cut
已經穿到七彩

咁撚細膽就唔好學人炒啦

安慰自己?唔蝕都偷笑啦 仲想賺
利伸:cut唔到

cut
已經穿到七彩

咁撚細膽就唔好學人炒啦

你試過?

以前同朋友炒機拆完d 盒
唔記得係咩盒了

ipad mini2/ipad4(好似係) 果陣完全冇人敢收
一group人冇800都有500隻
最後入左好多轉屯門 每隻輸800左右
有冇巴打相認

mini2
血流成河
幾皮野嘈到拆天

樓上個啲訂咗幾部都嗌救命 驚到賴屎咁
仲要上黎安慰自己 想人認同佢 唔講以為佢地訂幾百部
幾皮野嘈到拆天

見倒佢地真係笑而不語
真係仆街了
我都大貨

1 個鐘轉pfs 呢招太絕

幾皮野嘈到拆天

見倒佢地真係笑而不語

點會似airpod呀咪玩啦 一開波4星期之後6星期 我再睇全球apple都係6星期就知全球缺貨 收埋密食發過豬頭啦依家仲15xx btw後期落幾cut幾 想賺都賺唔到
點會似airpod呀咪玩啦 一開波4星期之後6星期 我再睇全球apple都係6星期就知全球缺貨 收埋密食發過豬頭啦依家仲15xx btw後期落幾cut幾 想賺都賺唔到

1410 啦喎

1410 啦喎

1410 啦喎

呢個唔重要啦 重點係2件貨邊一樣
shipped
shipped

pic
shipped

yes
me2
出貨
分分鐘29號已到
shipped

yes
me2

有圖有真相
好多張shipped
血流成河吧
Shipped
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞