蘋果類產品炒賣區 眼紅者勿入(1) 總是帶著神秘

1001 回覆
6 Like 31 Dislike
最後逃生門:仲係pfs既試下800大法 應該stop到 利申試過

shipped個班
最後逃生門:仲係pfs既試下800大法 應該stop到 利申試過

shipped個班

打掉牙和血吞

shipped個班

me..
store班藍精靈對ir買街d 歡呼好有 feel

Ir拎機果班應該自用掛 炒既見到個價都唔去拎

Ir拎機果班應該自用掛 炒既見到個價都唔去拎

應該有d 朝早未有價都拎左
媽咪
琴日仲有人話我唱淡個價
一收倒價就第一時間cut晒

係咩
我記得你係到show email
訂到好多 好似好威咁嫁wo
琴日仲有人話我唱淡個價

係咩

果D係iphone 6 (好似係)
抵死!叫咗你哋班撚樣唔好炒,我哋呢啲老手一隻都冇買到就知乜嘢料啦!據說先達有師奶聽到個價之後爭啲暈咁滯

yes ip4s玩到而家, 都無訂今次aos

好多人訂就淨係訂 唔睇大陸出貨時間
我都有訂 睇埋大陸個時間真係秒cut

我仲好記得幾年前有一堆人,響studio A門口排隊排左兩晚通宵等第一日iPad Air發售,有一班福建師奶,每人買左兩部拎咗去潮樂,潮樂同佢講,每部-138,見到佢哋當場喊咗出嚟,嗰陣我個心幾撚涼呀!

shipped個班

me..

點算好
Chok巴入左幾多貨?

shipped個班

me..

點算好
Chok巴入左幾多貨?

抵死!叫咗你哋班撚樣唔好炒,我哋呢啲老手一隻都冇買到就知乜嘢料啦!據說先達有師奶聽到個價之後爭啲暈咁滯

yes ip4s玩到而家, 都無訂今次aos

好多人訂就淨係訂 唔睇大陸出貨時間
我都有訂 睇埋大陸個時間真係秒cut

我仲好記得幾年前有一堆人,響studio A門口排隊排左兩晚通宵等第一日iPad Air發售,有一班福建師奶,每人買左兩部拎咗去潮樂,潮樂同佢講,每部-138,見到佢哋當場喊咗出嚟,嗰陣我個心幾撚涼呀!

上次iPod touch 更新時,也有相似的感人故事發生。
iPod Touch真係唔敢玩
有d想放本身部iphone7, 自用紅色當買保養算
老老實實如果佢係黑面我會買
白面 , 不了

uwant 重有班狗叫人自出價
新ipad點睇 我見fb有人放左張相掃左好多部32金
新ipad點睇 我見fb有人放左張相掃左好多部32金

可能自己拖上華強呢
老老實實食紙水食到佢笑

賣比先達佬就無話好說
琴日仲有人話我唱淡個價

係咩

cut 晒啦
我第一個上黎唱淡
仲留黎把撚

我張圖係俾d 訂幾單都要生要死既人睇
琴日仲有人話我唱淡個價

係咩

cut 晒啦
我第一個上黎唱淡
仲留黎把撚

我張圖係俾d 訂幾單都要生要死既人睇

個個輸幾舊水都嗌生晒
cut剩一部平時賭波賭馬都唔至輸咁少啦投資必賺架咩
幾舊水當買個教訓咪人炒自己又炒

最後咪炒車囉
st live

br 128 6900
br 256 7xxx 唔收

班人都叫未拎就唔好拎。蝕到你地hihi
st live

br 128 6900
br 256 7xxx 唔收

班人都叫未拎就唔好拎。蝕到你地hihi

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞