蘋果類產品炒賣區 眼紅者勿入(1) 總是帶著神秘

1001 回覆
6 Like 31 Dislike
2. 我有心臟病,日日提心吊膽好驚比人CUT單,點算好?
答: 落訂後,CLICK入ORDER內有""""CANCEL ORDER""""選項,按下可保平安

Cut 左了

考慮緊
【玩機情報】iPhone SE 結局都係炒

一個二個三個四個,又話上次 6s 蝕到 hihi,又話 4 吋細螢幕無人吼,結果口裡說不身體很誠實,iPhone SE 開賣唔夠半日就無晒貨!蘋果店無、連鎖店無,就連先達都剩係得回收價,但唔多人放貨,果然今次真係買家居多。所以剩低少部份有人放出嚟,自然又係有得炒!

星期四開賣唔使半日就無貨的 iPhone SE,估唔到第二日蘋果店仲少貨,聽講唔使一粒鐘就被市場完全消化。雖然 SE 好似幾搶手,不過其實就剩係得大容量 64GB 有炒價。

今個週末開始的時候,大 SE 個回收價一度去到 $4,8xx 價位,差唔多有成六舊水的差價,不過去到星期六夜晚,已經差唔多落返去 $4,6xx。至於 16GB 的 SE,就不論顏色,都係平手多少少個種,賺埋唔夠一舊水仲要蝕車錢。

SH

考慮緊

個個都30嫁啦

SH

紅色hold到新年送禮
撚屌,專登開lihkg黎為炒iphone,
訂左4部大紅128,1部細紅128
而家仲禁到,今次又蝕幾多……

(2部大紅128 1工作天30到貨,另外兩大一細1-3工作天30/3-1/4到貨……)
2. 我有心臟病,日日提心吊膽好驚比人CUT單,點算好?
答: 落訂後,CLICK入ORDER內有""""CANCEL ORDER""""選項,按下可保平安

仲有得訂

考慮緊

個個都30嫁啦

exactly 30 喎唔係1-3 business days
開左48分鐘 仲係7~10日
大紋哂身 知我咩料啦 唔係咁開心下哇
個個都話cut
26先賣,頭一個星期點都有水位既
自己諗啦

考慮緊

個個都30嫁啦

exactly 30 喎唔係1-3 business days

個個都係
已收email
4部處女
同一acc
驚cut單
最怕送到去屋企個陣無人

【玩機情報】iPhone SE 結局都係炒

一個二個三個四個,又話上次 6s 蝕到 hihi,又話 4 吋細螢幕無人吼,結果口裡說不身體很誠實,iPhone SE 開賣唔夠半日就無晒貨!蘋果店無、連鎖店無,就連先達都剩係得回收價,但唔多人放貨,果然今次真係買家居多。所以剩低少部份有人放出嚟,自然又係有得炒!

星期四開賣唔使半日就無貨的 iPhone SE,估唔到第二日蘋果店仲少貨,聽講唔使一粒鐘就被市場完全消化。雖然 SE 好似幾搶手,不過其實就剩係得大容量 64GB 有炒價。

今個週末開始的時候,大 SE 個回收價一度去到 $4,8xx 價位,差唔多有成六舊水的差價,不過去到星期六夜晚,已經差唔多落返去 $4,6xx。至於 16GB 的 SE,就不論顏色,都係平手多少少個種,賺埋唔夠一舊水仲要蝕車錢。
可能聽日就送到呢
最怕送到去屋企個陣無人

會打電話

仆街 轉左pfs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞