[生日事件]正式道歉文

1001 回覆
1045 Like 1433 Dislike
鬧完就可以停
唔值得浪費咁多時間喺呢單on9嘢上
將注意力放返落行動po到
真係屌你都癈撚事,叫個女事主出嚟道歉啦!
都唔明你哋有咩原因同動機要係太子切蛋糕,除咗博出位,無更加好嘅解釋

成班都無腦,尊重下場合啦你老母
收到,唔好理啲 on9野,行動繼續,大家早啲休息
我努力嘗試緊聯絡國難五金,希望都想對方道歉
你毅進仔都不如 國難屌錯你地?
Popo都有講we are not playing arrr / we are not a background for you to take a photo arrrr
太子站唔係用嚟比你打卡po ig呃like 㗎
你都唔會去靈堂食蛋糕啦
仲要叫國難五金同你道歉?瞓醒未啊
我覺得夠啦 我都認同咁樣慶生係好on9 唔只膠化成件事 仲會影響到當時現場手足嘅心情同戒心 今次好彩無出事 但以後真係唔好再試

其他人都鬧夠啦 我知不割𥱊唔係萬能 但既然人地已經出咗嚟道歉 雖然無乜誠意 但都算即刻肯出來認錯 而且經過今次之後我諗都無人會再咁做 當買一個教訓啦

我知大家好嬲 但我都想你地記得 每一個肯出嚟嘅都係手足我地唔想再好似當年嘉年華咁輸 但更加唔想因為割𥱊而失去手足 既然人地已經認錯 我地就要比機會人改過 而唔係因為一件事就亂自己軍心 完啦好無?
擺撚到五毛啦on9
咪撚信連登仲有正常人
起咗佢底,擺明黑警
雖然話唔割,但你班撚樣嘅行為完全係會搞散場運動,又想好似14年咁快樂抗爭呀?喺靈堂前慶生?係咪過份左啲呀?
諗起要幫而班人食子彈就覺得好唔抵

咁樣嘅態度
佢係咪被道歉?
我係白色衫果條女, 我唔道歉呀, 今日生日我大哂

圖都冇張
嗰隻係60923
呢啲米gear撚
全部有份搞嘅都要道歉!!
收皮啦 八婆
無人會原諒你
祝樓主同樓主全家同fd 死全家!比人強姦輪姦我再幫你班傻尻慶祝
走啦你
懲罰自己人幾快手
希望popo捉左佢後唔會係海出現返
真係去錯地方慶祝了 生日確係幾重要嘅 而慶祝唔係唔得 不過真係唔應該去太子慶祝咁唔尊重
當事人呢?
好開心大叫咀佢同埋拍手個啲呢?
個party咁隆重
唔該個道歉都隆重小小可以嗎?
屌就算啦
咪再po相啦 見到就火
同生日嗰條臭閪講
我念你為呢場革命所做嘅,都唔少
我屌你老母
做咗事真係好撚閒
呢場革命我哋錯得少咩?唔係!
重點係,錯撚完你仲想推落記者到
仲想用你「付出」嘅嘢嚟討價還價
邊撚個冇「付出」?
幾多手足傷嘅傷,死嘅死
你點樣唔少法? 呢啲唔撚係光環嚟嫁屌你老母
呢啲係本分
作為香港人嘅本分
點錯都唔會係幫敵人做野囉屌你老母
戇鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞