[生日事件]正式道歉文

1001 回覆
1045 Like 1433 Dislike
屌你老母
縮返入你老母臭閪到啦
幫推
咪撚成日掛住打卡啦 屌你老母
我係絲打都唔撚明白d臭西點解咁撚鐘意打卡
無人想知你地d野呀仆街
佢為革命做好多野?
證據呢?
夠唔夠一班烈士多

用下腦啦唔撚該
衰撚過藍絲
[size=6]你地連同邊個道歉都未撚知

係個班為左場運動等緊要坐十年監 嘅義士

係個班為左場運動失去行動能力 視覺 嘅義士

係個班為左場運動失去性命嘅義士

屌你老母 知唔知咩叫尊重
係就快
一人屌句算啦大家, 幫手推行動post, 聽日仲未有正式文既話先再算
仲要扮清高,死港女一名
屌你老母食撚屎啦
至少都拍片道歉
同埋最後一句你要國難道歉?我係咪睇錯?
真係好撚on99 明明係間餐廳食飯可以順便食埋蛋糕 冇啦啦走落去切蛋糕 完全唔知做乜9

條女完全無悔意
不完美
不可接受
要改進
點解係嗰個場合都可以有心情切蛋糕吹蠟燭?
慶祝生日唔阻你 麻煩走遠啲
屌你老母仲要成班拍哂手咁 有無將件事放上心 自己知啦on9
順手叫埋果位[女手足]交代下點解要落太子切蛋糕
拍片道歉
你自己親人喪禮你都唔會去切蛋糕喇
條女係冇道歉過
樓主唔好扮哂野代佢道歉
我地要當事人道歉呀屌哂你地班靈堂Party撚
*****十級小心***** 各位都冷靜,全部五毛+mon post狗一定會起勢咁分化,今次亦都比佢地發現左我地個分化位,預期不久佢都就用黎繼續分化,唔錯都錯左,請彼此都引以為戒和記在心中。
過左火
痴撚線到
屌你老味!!!!!!!!!!!!!!!
你地成班唔撚入殯儀館切蛋糕?有冇用過個腦?
屌你老母 我割撚硬啊

係手足嘅話點會係太子靈堂隔離食蛋糕 唱生日歌

收皮啦你

你要記住你今晚有得食蛋糕慶祝生日

但有2300幾位手足被捕 前途未卜

太子站 新屋嶺有手足死咗連蛋糕都無得食啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞