[生日事件]正式道歉文

1001 回覆
1045 Like 1433 Dislike
屌 瞓教算

曬時間 留返啲力聽日開花仲好
起晒所有相關人事底俾狗咬,咁樣夠未
你咩事??
傻左?
邊撚到自己人呀?着黑衫戴口罩打兩句光復香港就自己人?瞓撚醒未呀你

女事主所謂道歉文 一句對唔住都無
仲要話自己咁啱經過太子
咁食tg蛋糕張相話「落太子切蛋糕食tg」係點解?
平時預計好既都唔會喺街捧蛋糕啦 太子發生緊咩事你地唔撚知㗎? 你為革命犧牲左乜嘢咁撚多呀?多得過犧牲前途既二千幾被捕手足?多得過成班買gear 同屋企人嗌交 無錢食飯無屋企返既小朋友?屌你地老母臭閪
你個fd根本無撚d誠意道歉 唔撚該你地咪撚再因為打卡而做d波動大家情緒既野 咁撚大個人唔該做事前諗後果 顧及人地感受
宜家你地慶祝緊 下面太子站死撚左人呀 好撚多手足都死左呀 有乜嘢好慶祝呀

不過希望各位手足 唔好因為呢幾條撚屌就放棄抗爭 諗下遊行出黎有幾多人 有幾多老一輩都支持 有幾多前線仲等緊上庭 就唔會灰心 我地只可以贏 唔可以輸
屌完呢件事 就專心返去抗爭!
好心勸佢朋友一句,快啲去旅行,
如果唔係嚟緊10年都冇得切蛋糕
做散水撚就係你口中既做左唔少野?
入面手足無左條命啊屌你老母,你係佢地面前慶祝生日,可唔可以用下個閪腦想野
自首啦,都見左樣
都想同
其實你地出嚟嘅目的係咩呀 如果為慶生 點解要咁白癡揀太子 好揀唔揀揀太子 你忽撚左呀
講到食TG好撚威咁
不知所謂
點解831死嘅唔係佢地
我真係好撚心up

你地望下老豆點對你地
自己諗方法拆

你地未check清楚有無打錯字之前
都咪撚衝出黎柒
自你老母
左膠係咪自己人?
我都岩岩正想屌
對唔住,係同對方道歉。
我太心急打錯字
人地生日喎
又為呢場運動付出左咁多
國難五金同兄弟搵仔算係咩
特登SHOW BLOCKED USER
呢個三毛黎 大家見到可以BLOCK埋
咪撚放過佢地
屌你係咪on9
冇撚野呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞