[生日事件]正式道歉文

1001 回覆
1045 Like 1433 Dislike
唉,道歉都道歉左,大家下啲火做翻正經野好冇,聽日仲要開花
痴撚線架你????
分化撚呢件事講到出年都得
push 咪撚再有下次
仲有人支持個下好野
其實唔該你地班mk哩番屋企做港豬算啦 老豆搵仔都講錯就知你地唔係真係好關注呢場運動 道歉係必須既 但道完歉都好 你地做左就係做左 已經係做左件唔尊重義士既事 你地自己反省下
直接將呢班人歸納去當黑警處理, 割左佢唔好浪費時間係呢班人身上了
你地可唔可以死全家?
死MK果然係死MK 連寫一篇啱格式 語調嘅道歉啟事都唔撚識 認真唔好覺得自己好重要 你呢種垃圾生日真係冇人想知
................
果然唔係同路人
老豆搵仔都唔識
想講返句,嗰個ig唔係當時人,唔係個女仔。
佢之後會再補返道歉比大家
除當事人道歉外,一概不接受

你為革命做過好多嘢?
做多嘢嗰啲人苦行緊啦屌你老母
仲咁撚串係度兜
光復香港時代革命你真係無資格講
好明顯係港豬 打卡撚
淨係你冇用㗎喎,講真叫當事人出嚟道歉,包保好快熄火,唔係話要割蓆,但係今時今日見到呢啲嘢真係會好想屌
咁你明知蛋糕收緊連登皮
咁你係咪應該用不推文
又或者出去幫手推行動post?
如果你真係想呢場運動好
仲係到講悔氣說話有乜用?
佢地好鐘意攬撚住啲7頭唔知做咩
我係其中一位事主,綠色衫攞蛋糕攞口罩嗰位。
今次發生呢件事,好對唔住。
係呢一到借連登同大家道歉。
我知道我地好唔尊重所有受傷,被捕,甚至死去嘅人,甚至影響到咁多個一直為事件付出嘅人。
好對唔住。
我知道大家都好嬲,覺得我地呢班人好兒戲。
我有睇大家嘅留言,對大家嘅留言我係責無旁貸。
係呢到我無辦法代表晒佢地道歉,我起碼代表本人同當時人道歉先。
我努力嘗試緊聯絡國難五金,希望都想對方道歉。
咁使咩777道歉啫,搵佢個工人誠懇咁出黎道歉咪得囉
打卡撚屌就係同路人唔屌得
真香港人屌佢就五毛黑警
好撚野
屌你老母報警拉自己手足 雨革到依家你都係第一個
屌你都無撚腦,你地點對得住咁多義士同烈士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞