[生日事件]正式道歉文

1001 回覆
1045 Like 1433 Dislike
遲左啦 啲傻仔報撚左
我未撚見過人打仗 有人違反軍紀 然後叫敵方處理架
屌你老母 篤灰狗 死全狗
第一,咩野叫冇預過?前幾個小時有手足比人拉左,記者留在太子為大家現場直擊報道,你無啦啦拿蛋糕黎,咁正常都會有人圍觀啦,記者見你果邊多人自然會黎報導發生咩事。
第二,話自己為這場革命付出都唔少?Sor,在我個人角度你只係為左炫耀。E家你攞景定贈慶?
你呢d唔係同路人,只是拿光環既打卡撚,必須割

請死返去老蘭p房開p我唔會阻你,
但是請係適當場合時間做適合既野 ,謝 ,請自重
成件事唔好再提係最好解決方法 不分化
相信將來唔會見到同類事情發生

唔好再提比人拎黎當新聞
點解831死嘅唔係你地
絕對有,無用既野留喺度做咩
你係唔係on9呀?不篤灰呀,重要送自己友去敵人個度,佢哋雖然on9但唔代表要放棄佢哋呀!屌你!我哋就係反黑狗反酷刑,你反而用反佢哋做尻自己友?你無病呀?佢哋重有改善嘅機會呀!
全部有份攪嘅都要道歉
唉 認真啲對待呢場戰爭 唔好再玩玩下 咁對死傷者好唔尊重 好好反省下
樓豬,想問條女係咩大人物,竟然有勇氣話為呢場’革命’做嘅嘢都唔少
咪就係咯 反正都出曬樣
講真露樣道歉真係就咁完就算,大家都唔想失焦
同埋唔該好好反省下,咁大個人仲成班幼稚MK仔女咁圍威喂,唔顧後果

好失望 真係好失望
你條on9仆街仔搞乜鳩surprise ?真係好撚surprise屌你老母
祝樓主同樓主全家同fd 死全家!比人強姦輪姦我再幫你班傻尻慶祝
前線要隱藏身份一定唔會亂PO野
PO得野既會係咩心照啦
成熟d
我屌你老母啦 好玩唔玩
係太子出面食蛋糕
10歲細路都知咩叫尊重啦
咁你咪叫當事人上黎道歉囉
你地整team人得你一個道歉
心照啦
你地的港豬閪真係唔值得幫
根撚智障,平時出黎打個卡照個IG
同人講自己好黃好撚正義
屌你老母
今時今曰重慶祝生日?同要係個個位?
不分化,唔好再做呀
報乜撚野...原來不篤灰不割蓆只係口號
佢哋戇鳩咪屌下佢哋囉..洗唔洗報埋警
屌你老母啦 係有心就唔會落太子慶祝打卡 宜定打段野就想冇左件事 米當人on9先得咖 唔好再出尼做左膠野已經多撚謝
唔好晒精神喺呢件事上面喇,睇番聽日點先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞