[生日事件]正式道歉文

1001 回覆
1045 Like 1433 Dislike
你個fd 好L 仆街賴落你地班fd 到 叫佢出黎道歉啦屌
呢個年代好似做咩都冇後果咁
道歉就可以了事
真好
我有邊隻字話過佢地唔抵屌?邊隻字話過佢地做得啱?
又有邊隻字話過屌佢地嘅就係黑警五毛?
啱啊繼續屌,你開心咪得
班死黑警望住成版呢d post笑到見牙唔見眼
兄弟搵仔
依啲人分分鐘tg都冇裝過,仲好意思話自己係同路人
條女咁撚醜樣ig都有2000幾個followers
有冇打算下次去邊個位慶生吖
繼續一齊努力,依家出去,狗已經失控,記住一定唔可以鬆懈。
肯認錯係好嘅一件事

大家記得,不分化,推翻行動post
弱撚智
你道唔道歉都好,之後你地除左有不反對之外都係唔好再出黎把啦,樣又比人影曬 ,出黎又係當玩

無論你話你做過幾多野,咁無腦既行為都做得出既話,遲早成個運動都衰係你依d人手上
而家班友仲想國難道歉
唔原諒佢哋唔緊要
但依家係戰爭狀態
當畀面老豆搵仔
大家唔好篤灰
唔好報畀狗
好撚嘔心呀屌你老母咪再係度扮同路人啦
你地咁樣係二度傷害一班手足,下次唔該嚴肅尊重返少少,懲罰你地以後繼續出黎抗爭
其實係好唔尊重
成班人仲要拎埋蛋糕去
唔止係個女主角

有無死人都好
係人地悲劇地方慶祝
呢個叫幸災樂禍
咁都係各有各垃圾既 出面多廢post 唔表示太子搞生日係岩既
一路都唔信會玩完
直至見到呢張圖
好囉, 林鄭開緊香檳
維尼已經plan 緊點清算
用下腦啦, on9仔
你地仆街畜生咪再扮野

我屌你老母啊 前線用條命黎換你舊生日蛋糕?仲要喺太子站出面?你冇撚嘢啊
仆街死啦你
你咩撚野事呀
依家仲三毛五毛
我屌人要人say sor都分毛
Blick撚到我完全封鎖啦仆街 正煩閪
DLLM 係咪癲撚咗呀。
今時今日報狗督佢灰你不如殺咗佢啊笨。如果俾人拉咗又被自殺條命係咪你賠呀,做嘢用吓個腦好無呀
估唔到有記者
入夜嘅太子長期日日都有記者
佢新嚟嘅?
自稱做好多嘢但又咁高調嘅Team
我真係第一次見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞