[UJUNG]Cosmic Girls 宇宙少女討論區(14.5) 少女和少男們的400天紀念日

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

都好

波波親手幫我黐膠布既話我死而無憾
但可唔可以人工呼吸完先黐

黐完先人工呼吸就應該得 ...
黐夠十幾層不過要 ...

波波唔會嫌棄我架

條腰可唔可以奶下

波波唔會嫌棄我架

搵 D 通渠水浸番你兩日 ...
再灌漒水入你個咀三日 ...
批準你人工呼吸 ... o拿真係唔好咕聲吞左落肚呀 ... 死人架 ...

波波唔會嫌棄我架

批準你人工呼吸 ... o拿真係唔好咕聲吞左落肚呀 ... 死人架 ...

快啲攞通渠水嚟
有咩慘得過喺origin買game等左成日都未玩到
就係買完先知steam都有得賣

咩驚

Ghost recon

ubisoft出品 必屬佳品

波波唔會嫌棄我架

條腰可唔可以奶下

可以奶2日

[black]係個 mon 度[/black]咁細面積奶兩日 ...
濕撚哂 ... 滴水 ...
仲有你地 check 清楚 d 口水有無腐食性 ...
一陣乸鳩爛[black]隻 mon[/black] bona 條腰[black]個位[/black]呀 ...

波波唔會嫌棄我架

快啲攞通渠水嚟

係後面入落去 ???
咁要買多幾支喎 ... 搵下有無家庭裝啦 ...

扁咀

咩驚

Ghost recon

但uplay好垃圾
見到origin有勁開心買左
點知原來steam都有

咩驚

Ghost recon

但uplay好垃圾
點知原來steam都有

uplay server可能廢過校網嘅server

扁咀

錫返

咩驚

Ghost recon

但uplay好垃圾
點知原來steam都有

Steam>>>>>>>>>>>>oringin>uplay

殺手系列第二彈 ...

但uplay好垃圾
點知原來steam都有

Steam>>>>>>>>>>>>oringin>uplay

你條粉餅 ... 我知你係邊個喇 ...

但uplay好垃圾
點知原來steam都有

2個csl原來係一早識嘅

但uplay好垃圾
點知原來steam都有

2個csl原來係一早識嘅

我唔好呢味架喎
短人
短人

我愛短人

波波唔會嫌棄我架

條腰可唔可以奶下

可以奶2日

[black]係個 mon 度[/black]咁細面積奶兩日 ...
濕撚哂 ... 滴水 ...
仲有你地 check 清楚 d 口水有無腐食性 ...
一陣乸鳩爛[black]隻 mon[/black] bona 條腰[black]個位[/black]呀 ...

條腰留返比你地 我奶肚臍很喇
短人

我愛短人

知唔知首爾政府規定矮過五尺冇發言權架

我星船周延哥講嘅
嘩一開波個look會唔會太
https://www.youtube.com/watch?v=qdzia53d8g8
https://www.youtube.com/watch?v=qdzia53d8g8

哇我屌 制服bona

離晒大譜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞