[UJUNG]Cosmic Girls 宇宙少女討論區(14.5) 少女和少男們的400天紀念日

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

我個人好鐘意吸野 ... 吸手既野更佳 ...

冇上水一排 你越黎越變態
Btw 由細到大都覺得女人紮辮個陣特別有魅力

同意 特別是高辮

我鐘意盤哂上頭果隻
因為通常係洗白白

同意 特別是高辮

我鐘意盤哂上頭果隻
因為通常係洗白白

哩位巴打思維好特別 異於常人呀下
看見圖片時,
不要說:好想奶啊
試著說:啊佢真係好靚啊 唱歌又好聽跳舞又勁

看見流星巴時,
不要說:csl
試著說:哩位巴打思維好特別 異於常人呀下

作多幾個擺係第一頁
告誡下思維特別既巴打

同意 特別是高辮

我鐘意盤哂上頭果隻
因為通常係洗白白

哩位巴打思維好特別 異於常人呀下

哩位巴打思維好特別異於常人呀下

有無巴打改改佢

試著說:「也許我可以加班把事情做完」
不要說:「你老未 你想我做到幾撚多點?」
『被要求執行時』
試著說:「我不確定這樣是不是能夠實行」
不要說:「根本就行唔撚通!」
『質疑時』
試著說:「真的嗎 ?」
不要說:「唔撚係嘛!」
『 表示意見之一』
試著說:「或許你可以去詢問一下別人的看法」
不要說:「你等著睇下有冇人會屌你!」
『表示意見之二』
試著說:「我當然也很關心」
不要說:「睇下邊鳩個得閒理你?」
『表示意見之三』
試著說:「嗯,這很有意思」
不要說:「呢d係乜撚野黎架?」
『否認時』
試著說:「不好意思,我並沒有參與這項計劃」
不要說:「屌!呢單野關我撚事?」
『接受任務時』
試著說:「我會試著把這件事情插進工作進度中」
不要說:「你老味你唔撚早d同我講?」
『表達他人立場時』
試著說:「他可能不太熟悉這件事情」
不要說:「佢屎忽生左響個頭度卦!」
『答覆質疑』
試著說:「所以你不太滿意這件作品?」
不要說:「屌!你又想玩乜鳩野?」
『工作量過重時』
試著說:「我這邊的工作量可能有一點過重了」
不要說:「你老味,人工雞碎咁撚多,係唔係想做撚死人啊?」
『表示工作態度』
試著說:「我喜歡接受挑戰」
不要說:「又俾d西野我做丫 」
『溝通(一)』
試著說:「我覺得這應該不會有問題」
不要說:「關我撚事?」
『溝通(二)』
試著說:「你可能還不太了解」
不要說:「你腦袋入面裝左屎咩?」
『溝通(三)』
試著說:「是, 我們是應該討論一下」
不要說:「你老味,又要開咩吹水濕鳩會議丫?」
『答覆』
試著說:「我了解」
不要說:「明喇明喇,你個白痴仔!」
『同事不明白時』
試著說:「讓我再解釋一次吧!」
不要說:「我要講幾撚多次你先明呀!」
『同事要加班時』
試著說:「我留下一會幫你吧。」
不要說:「關我撚事,收工先,BYEBYE 你條尾。」
『同事工作上失誤』
試著說:「我們一起補救吧」
不要說:「你條契弟,又比鑊我揹」
『同事加人工多過你』
試著說:「我下年會繼續努力」
不要說:「果條蛋散,靠擦老闆鞋之嘛」
『影印機食紙時』
試著說:「麻煩可不可以幫我看看,影印機有點問題」
不要說:「仆你個街,一早叫你換個部新架啦,貪平買埋呢D廢物」
『要求同事加快工作效率』
試著說:「希望你可以快點完成」
不要說:「咁撚慢架」

點解啊
此人只應天上有
尋日vlive話有人影到夏天搭地鐵
有冇人有相

尋日vlive話有人影到夏天搭地鐵
有冇人有相

典解呀 典解我搭地鐵見唔到呀

呢個仲 __ __
[img]https://na.cx/i/s3kNm44.jpg[/ig]

個額頭好光滑呀

忘了愛
首席csl你同我冷靜啲呀

忘了愛

得罪講句出道前MK妹

好白
首席csl你同我冷靜啲呀

我停唔到呀 ...
況且無咩哎 ... 呢個推 POST 方法好健康下呀 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞