[UJUNG]Cosmic Girls 宇宙少女討論區(14.5) 少女和少男們的400天紀念日

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

豐滿好攬

真係淨係攬 ???

流星死變態

我只係八下你係咪真係咁純情
點知你自爆 ... 跟住仲要屈番我變態

呢 D 屎橋我十幾歲已經用啦 ...
叫條女上黎 ... 死都話淨係坐
上到黎扭攬 ... 死都話淨係攬
攬住就要錫 ... 死都話淨咀面
咀完面埋咀 ... 死都話淨咀唔出脷
出埋脷話攰要上床挨下 ... 死都話挨住咩都唔搞 ...
上到床搞番哂前面堆野氹人除 ... 又發誓咩除左淨係攬攬咀咀 ...
最後一除左 ... 呵呵 ... 屎橋 ...

Show Block User - ( 癲撚線變態佬流星)

個post低汁哂
Show Block User - 流星

講呢啲擺明恥笑我呢啲毒撚
毒撚 你試過未呀?

唔通一黎就問喂上唔上黎我度搞野咩

公仔 ...

NTR

是咪可以教訓個姦夫

點教訓法?
邊個先係夫?
個待機室加埋 staff 有無三十人 ...
全部都有美岐 ...

山支兄好似好少野講咁

都唔係哎
uzzu 而家都成日出聲

番到去我入埋落表先 一有就入唔使遲啲搵黎補咁煩

公仔 ...

NTR

是咪可以教訓個姦夫

你咪臭係個姦夫仲以為自己正室

講呢啲擺明恥笑我呢啲毒撚
毒撚 你試過未呀?

唔通一黎就問喂上唔上黎我度搞野咩

又好似係喎
24 個鐘推左十三頁
24 個鐘推左十三頁

多得你班痴線佬
24 個鐘推左十三頁

一起身又要追幾頁cls
24 個鐘推左十三頁

多得你班痴線佬

你班死癲佬

又係時候跟八少爺學溝女了
孫仔
http://www.bilibili.com/video/av9324438
又一神速中譯

唔知幾時有清pk既9譯呢
當年今日,好有初出道新人既熱情
https://www.youtube.com/watch?v=cb5eswvT1GA

忙內爸佢真係炸到深潛左 ...

你要放重餌先釣到佢架 唔係個個都好似公仔咁易公

你要放重餌先釣到佢架 唔係個個都好似公仔咁易公

你要放重餌先釣到佢架 唔係個個都好似公仔咁易

錯未推PO

你要放重餌先釣到佢架 唔係個個都好似公仔咁易

錯未推PO

又係錯字推po法

試下 d 夏天牌深水炸強 work 唔 work 先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞