[UJUNG]Cosmic Girls 宇宙少女討論區(14.5) 少女和少男們的400天紀念日

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

豐滿好攬

真係淨係攬 ???

流星死變態

我只係八下你係咪真係咁純情
點知你自爆 ... 跟住仲要屈番我變態

呢 D 屎橋我十幾歲已經用啦 ...
叫條女上黎 ... 死都話淨係坐
上到黎扭攬 ... 死都話淨係攬
攬住就要錫 ... 死都話淨咀面
咀完面埋咀 ... 死都話淨咀唔出脷
出埋脷話攰要上床挨下 ... 死都話挨住咩都唔搞 ...
上到床搞番哂前面堆野氹人除 ... 又發誓咩除左淨係攬攬咀咀 ...
最後一除左 ... 呵呵 ... 屎橋 ...

公仔 ...

豐滿好攬

真係淨係攬 ???

流星死變態

上到床搞番哂前面堆野氹人除 ... 又發誓咩除左淨係攬攬咀咀 ...

Show Block User - ( 癲撚線變態佬流星)
呢到太多csl 得我正常
巧京京

公仔 ...

宜家睇生肉明啲唔明啲好辛苦

江門首家線上賭場上線啦

我屌晒樓上話瀟瀟大件個啲csl個屎眼
一個二個搽定ky等我啦

豐滿好攬

真係淨係攬 ???

流星死變態

係流星先諗呢啲嘅姐

收皮啦 你方你唔係

乜你咁睇我嘅

豐滿好攬

真係淨係攬 ???

流星死變態

個post低汁哂
Show Block User - 流星

我屌晒樓上話瀟瀟大件個啲csl個屎眼
一個二個搽定ky等我啦

豐滿好攬

真係淨係攬 ???

流星死變態

係流星先諗呢啲嘅姐

收皮啦 你方你唔係

乜你咁睇我嘅

上次同你食飯 你係咁奶塊牛排 嚇撚到我彈起

收皮啦 你方你唔係

乜你咁睇我嘅

平時奶開叉燒
有經驗

豐滿好攬

真係淨係攬 ???

流星死變態

個post低汁哂
Show Block User - 流星

講呢啲擺明恥笑我呢啲毒撚
毒撚 你試過未呀?

豐滿好攬

真係淨係攬 ???

流星死變態

係流星先諗呢啲嘅姐

收皮啦 你方你唔係

乜你咁睇我嘅

Wtf...

真係淨係攬 ???

流星死變態

係流星先諗呢啲嘅姐

收皮啦 你方你唔係

乜你咁睇我嘅

Wtf...

上次打波 佢奶個波添啊

流星死變態

係流星先諗呢啲嘅姐

收皮啦 你方你唔係

乜你咁睇我嘅

Wtf...

上次打波 佢奶個波添啊

佢睇電話見到夏天有新圖 跟住二話不說 諗都唔諗直接一野奶左落個電話到 重隊比我問我奶唔奶

收皮啦 你方你唔係

乜你咁睇我嘅

Wtf...

上次打波 佢奶個波添啊

佢睇電話見到夏天有新圖 跟住二話不說 諗都唔諗直接一野奶左落個電話到 重隊比我問我奶唔奶

佢部電話一陣臭味

好 我深潛

Wtf...

上次打波 佢奶個波添啊

嗱吹大左啦
食野就話姐 … 點打住波奶呀又
條脷長過隻手
好彩唔係踢波咋 …

Wtf...

上次打波 佢奶個波添啊

嗱吹大左啦
食野就話姐 … 點打住波奶呀又
條脷長過隻手
好彩唔係踢波咋 …

留意返我最新個個爆料

到底張關係圖應該點畫 ...

個待機室加埋 staff 有無三十人 ...
全部都有美岐 ...

乜你咁睇我嘅

Wtf...

上次打波 佢奶個波添啊

佢部電話一陣臭味

好 我深潛

sorry囉
全部都有美岐 ...

山支兄好似好少野講咁
全部都有美岐 ...

山支兄好似好少野講咁

都唔係哎
uzzu 而家都成日出聲

公仔 ...

NTR

是咪可以教訓個姦夫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞