[UJUNG]Cosmic Girls 宇宙少女討論區(14.5) 少女和少男們的400天紀念日

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
畢地同1次又係出面撕片

畢地同1次又係出面撕片

好撚on9 無啦啦開個咁既post 唔知佢地又咩事

都係宇少好 與世無爭

好白滑

[img]https://na.cx/i/h8dZ6by.jpg[img]
[img]https://na.cx/i/2w2rB22.jpg[/im]

個少女邊位呀 咁清秀既

呢一幕真係好搞笑 ...
明明佢平時都係四眼 ...

[img]https://na.cx/i/h8dZ6by.jpg[im]
[img]https://na.cx/i/2w2rB22.jpg[/im]

個少女邊位呀 咁清秀既

呢個係上年今日既 EXY 囉 ..
好白滑 ...

個少女邊位呀 咁清秀既

好白滑 ...

個時好girl crush
咁白唔知用咗幾厚粉呢

粉就一定架喇 ...
不過最奪命係個飯影相呢支超級無敵閃光燈燈燈 ~~~
一係無 cut 燈 ... 一係咁岩有其他人一齊閃 ...
唔係效果點都唔會有咁強大 ...

個少女邊位呀 咁清秀既

好白滑 ...

個時好girl crush
咁白唔知用咗幾厚粉呢

粉就一定架喇 ...
不過最奪命係個飯影相呢支超級無敵閃光燈燈燈 ~~~
一係無 cut 燈 ... 一係咁岩有其他人一齊閃 ...
唔係效果點都唔會有咁強大 ...

影上班冇燈 借大神啲閃
畢地同1次又係出面撕片

都係宇少好 與世無爭

痴線佬成日內戰架啦

都係宇少好 與世無爭

痴線佬成日內戰架啦

唔該中間一字膞果個 ... 再搣低小小 ... 係 ... 再低 d ... 低 d ... 低 d ...

好老實唔知嘈黎爭黎有咩謂 ... 嘈贏左又點輸左就如何 ...
況且鹹魚白菜各有所愛 ... 尊重大家鐘意既最重要 ...
畢地同1次又係出面撕片

都係宇少好 與世無爭

痴線佬成日內戰架啦

我老婆係多榮就係人都知架啦

大家唔好爭 luda我嘅
畢地同1次又係出面撕片

都係宇少好 與世無爭

痴線佬成日內戰架啦

邊有內戰
你地淨係識恰9我既姐

痴線佬成日內戰架啦

邊有內戰
你地淨係識恰9我既姐

黎啦 ... 呵番啦柒頭 ...

都係宇少好 與世無爭

痴線佬成日內戰架啦

唔該中間一字膞果個 ... 再搣低小小 ... 係 ... 再低 d ... 低 d ... 低 d ...

好老實唔知嘈黎爭黎有咩謂 ... 嘈贏左又點輸左就如何 ...

認真討論會悶架嘛
有d火花幾好啊

痴線佬成日內戰架啦

認真討論會悶架嘛
有d火花幾好啊

控制到係火花唔係火災就係咯 ...
話咁易喇喎 ... 所以小講為妙 ...
FANS 行為偶像埋單 ...

認真討論會悶架嘛
有d火花幾好啊

控制到係火花唔係火災就係咯 ...
話咁易喇喎 ... 所以小講為妙 ...
FANS 行為偶像埋單 ...

宇少small potato冇乜人識冇anti

遲早架喇 ... 好老實人怕出名豬怕肥 ...
人紅自然是非多 ... 盡量避下啦 ...
拗贏拗輸其實咩意思都無 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞