[UJUNG]Cosmic Girls 宇宙少女討論區(14.5) 少女和少男們的400天紀念日

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

師兄首歌唔錯 ...
支持下 ...
新飯留名

新人要自貼

[img][url]https://na.cx/i/jN20Eso.jpg[/im][/url]

做乜貼我瀟

我係粒士多啤梨

sorry 其實佢講漏左 ...
佢係話新人要自貼 ~

蝦新飯 啲ujung好惡

我係粒士多啤梨

sorry 其實佢講漏左 ...
佢係話新人要自貼 ~

蝦新飯 啲ujung好惡

大神扮新飯 ... 你自己話你抵唔抵 ...

師兄首歌唔錯 ...
支持下 ...

beautiful? 我覺得佢地啲歌不嬲都ok嘅 不過玩洗腦 stuck同hero嘅一個版本超洗

師兄首歌唔錯 ...
支持下 ...

beautiful? 我覺得佢地啲歌不嬲都ok嘅 不過玩洗腦 stuck同hero嘅一個版本超洗

係太洗又唔好 ...
今次好小小 ... 同埋無排 D 咁力量既舞 ...
之前成日打功夫 ...
比佢咁望一望真係命都無
比佢咁望一望真係命都無

我比較怕自己對手失控 ... 唔知擺去邊好 ...

比佢咁望一望真係命都無

我個人好鐘意吸野 ... 吸手既野更佳 ...
比佢咁望一望真係命都無

Bona

比佢咁望一望真係命都無

冇上水一排 你越黎越變態
Btw 由細到大都覺得女人紮辮個陣特別有魅力
比佢咁望一望真係命都無

強烈要求呢度啲院友要斬曬啲手手腳腳,同埋條脷
以保宇宙少女安全
[black]仆街又貼錯咗過隔離[/black]
fs之後跌咗落靜靜坑,愈跌愈深
https://www.youtube.com/watch?v=qvnqEMlGhhw
比佢咁望一望真係命都無

以保宇宙少女安全

岩呀

以保宇宙少女安全

我都唔想
但唔發下狂好靜 …
我係一番苦心
看見圖片時,
不要說:好想奶啊
試著說:啊佢真係好靚啊 唱歌又好聽跳舞又勁
比佢咁望一望真係命都無

同意 特別是高辮
看見圖片時,
不要說:好想奶啊
試著說:啊佢真係好靚啊 唱歌又好聽跳舞又勁

看見流星巴時,
不要說:csl
試著說:哩位巴打思維好特別 異於常人呀下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞