【交佢老母】合法簡易交差餉/水費/公屋租金/稅方法 PPS懶人包

270 回覆
151 Like 1 Dislike
打簿會點
屌打政府成績單
Push
次次都1蚊1蚊咁交會唔會被block?因為係上個post好似見過有人有類似既reply
其實你睇返原post有好多手足兩革後已經開始做 全港咁多人做佢拉哂幾萬人?

PPS多謝你都黎唔切
舊野好似推銀機咁不停推錢比誠哥
我就係見佢上個post講「當年PPS好似同一個金額唔可以重覆幾多次,所以你見我record係$1.02,$1.34咁交,各位隨心發揮啦。」,而佢呢個post段script係keep住交1蚊,所以先問下咁樣keep住交1蚊會唔會有事姐
sure,已經share埋比身邊既人一齊pps交稅
唔會,而家PPS好似無左呢個限制
請盡情一蚊一蚊車埋去
大家千祈唔好用爆政府原本交PPS手續費個budget呀 爆budget後好多行政野要跟,好麻煩咖

到時又要交錢又要搞行政野,千祈唔好咁做呀
Good news. 我聽日會交50次一蚊
高質,推
用自己電腦唔犯法
陪你癲
今日我試下用呢個地租差餉
玩你呢個交費方法, 成功交到千9幾次全用1蚊,
大約一個鐘頭可以交大約400個,只要將時間改為2秒
但部電腦唔可以有嘢彈出黎, 上網暢順
我接駁hsbc去pps
今次用黎交差餉, 就嚟要交稅啦我有十皮嘢要交 會用同樣方法支持下手足
咁畀心機整咗出嚟一定要幫忙
個個唔好得個睇字做嘢
希望大家相信我 只要夠多人做 係有用的
如果我無把握我唔會出post叫大家浪費時間
我寧願你地去做文宣 去遊行

我明白係麻煩 但我希望大家都叫身邊人幫手
比少少時間大家就會見到張成績單
點解冇人推
用 AutoHotkey?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞