【交佢老母】合法簡易交差餉/水費/公屋租金/稅方法 PPS懶人包

270 回覆
151 Like 1 Dislike
手動交都好快,10秒一次,1日交50次都係8分鐘時間
https://www.gofundme.com/f/free-hong-kong-tshirts-on-nba-opening-night?fbclid=IwAR1qRUFOYUqnZXYZt9YxPl2WCIio1Q_oz29gN7IfJHeSnvr1wEHcqE05cls
美國人集資係NBA開幕之夜派"Stand With Hong Kong" T-Shirt俾在場觀眾 搞到到時班大陸人連cap圖都cap唔到

連豬話你地連Retweet咁簡單都唔做 點光復香港呀https://twitter.com/Sun_DMoreyFan
呢個係Fundraising Organizer嘅Twitter 大家一齊去Retweet + say thank you to 咁多位 sirs and madams
hotkey/marco/模擬按鍵類script有風險
始終係前台操作
容錯空間低
每一步成個setup都要好準確比到套script去執行既定動作
window zoom max、normal已經唔同
popup又玩死你
各種無定向delay(網絡,本機)又係好麻煩

除非你搵到PPS既backend玩法
咁先有機會做到automation

以上內容與犯法事情無關,純學術研究
#2段script
用「固定等待時間」好易炒車,
目標load得快都冇所謂,由個script等,
目標load得慢/長過你個時間就玩完,
目標未load哂,你就按鍵
成條action chain斷哂,按左去唔知咩掣

因為你連最基本既checking都冇,
冇check目前畫面咩status,
冇pin point個object (e.g. 數字框,確定) 黎click/input/action,
可能網頁有bug,應該出現既button冇出現到
可能網速太慢,load左一半,淨低一半冇左

只係模擬tab/enter/其他簡單按鍵
實際可能sim到尾,停左係無法預測既object上面

你話我打沉你都要講
呢段script似中學生DIY 初哥作品
或者完全唔熟呢方面

等連登有full stack IT出黎介紹下PPS系統係點運作先啦

一樣啦,以上皆為學術研究,不作非法用途
好,我等手足你study然後出教學

我要求好簡單,未到100分但有方法就用住先,因為無辦法完全automated 而唔做咁我幫唔到手喇。

Btw犯法野我唔做的,我知佢backend係點運作都唔會出教學 手足加油
上個post好多人話自己交十萬八萬稅嘛
咪幫大家諗下方法

要一日內研究到半自動化 而且大眾都用到既方法
我同支援團體盡左力咖喇
分一萬期交
如果我幫屋企人咁做 pps係咪每次交易都收我地$1.5手續費?
Push今晚試
收政府錢唔係收我哋錢
講得有d 複習

其實簡單d 按鍵精靈 錄一次就搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞