【交佢老母】合法簡易交差餉/水費/公屋租金/稅方法 PPS懶人包

270 回覆
151 Like 1 Dislike
我覺得電話個個可以唔放
搞到成個Post 長到PK 第一次入黎真係唔想睇
我錄按鍵
宜家搞到3秒交一次 好少撞
夜晚掛機 個網頁仲順
可以2秒左右搞掂
你用邊個add-on?
寧得罪維尼,莫得罪港女
Pish
你交$1,PPS收政府$2
你唔駛比手續費㗎
電話係比啲唔多識上網既人用
而且電話可以返工放工狂打
Set一次就得
我明,不過個人唔鍾意大陸software
我有post到其他手足既教學比想用既人參考
個人唔鍾意亂裝software,唔知佢背後係乜
留名
黎緊個差餉就禁做先
我有睇開你地,多謝你地一直默默地付出 加油
HSBC交左50次set埋聽日交50次
電話果方法我想方便一啲唔係好識上網,老一輩既人
平時搭車都可以打下,咁可以多啲人參與呢件事

大家有更好方法都歡迎分享
一個人能力有限 我都係靠後緩先有咁多資料同工具
大家一齊同政府攪炒
F5 成朝演唱會飛 你都肯 點解做核彈又唔得?

Set 按鍵精靈交差餉
每3秒交一次$1 政府就要嘔$2服務費
我當交$1000 差餉 政府要比$2000服務費

1000個人做已經成2百萬
如果有10萬人做 🤯自己計

有冇巴絲可以做一次按鍵精靈教學/或者寫Bot

按鍵精靈

Windows
https://wmos.info/archives/12065
Mac
https://m.pc6.com/s/364252

為左方便交差餉 我寫左個按鍵精靈
大約係咁樣 可以參考下
手動戰隊報告:
今日恆生e-banking交差餉,每日最多50單交易,用template但係每單改銀碼,八分鐘內完成50單交易,聽日會試下每單同一銀碼用template應該可以快一倍時間。
我以前既戰場係商場
係仆街政府迫到港女進化
多謝支持
其實如果大家玩爆左政府原本諗住比PPS/銀行個budget,咁到時內部係仲有其他手尾跟咖。

詳情唔講啦,各位加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞