[J-Pop] 大原櫻子討論區(3)

989 回覆
9 Like 2 Dislike
岩岩去睇完啦啦兵團
櫻子出場得2-3秒

準備一陣睇,有無兩首歌聽補數?
睇trailer轉左做垃圾owl city

插曲半首 主題曲全首
岩岩去睇完啦啦兵團
櫻子出場得2-3秒

插曲半首 主題曲全首

正!
岩岩去睇完啦啦兵團
櫻子出場得2-3秒

插曲半首 主題曲全首

正!

岩岩睇完呀?
岩岩去睇完啦啦兵團
櫻子出場得2-3秒

插曲半首 主題曲全首

正!

岩岩睇完呀?

我星期六睇
岩岩去睇完啦啦兵團
櫻子出場得2-3秒

嗰2丶3秒練左一日
岩岩去睇完啦啦兵團
櫻子出場得2-3秒

插曲半首 主題曲全首

正!

岩岩睇完呀?

睇完,比想像中高質素好多,
同樣競技,當年水球慘不忍睹
岩岩去睇完啦啦兵團
櫻子出場得2-3秒

插曲半首 主題曲全首

正!

岩岩睇完呀?

青春,結尾少少感人既
岩岩去睇完啦啦兵團
櫻子出場得2-3秒

插曲半首 主題曲全首

正!

岩岩睇完呀?

青春,結尾少少感人既

真係好多笑位同埋催淚位
suzu演得幾入戲同青春
好想櫻子再拍套類似他愛上我的謊既電影
好想櫻子再拍套類似他愛上我的謊既電影

拍乜都得有主角做就好
岩岩去睇完啦啦兵團
櫻子出場得2-3秒

嗰2丶3秒練左一日

初頭以為有份演
レオちゃん又再tie up 福士蒼太的電視劇

http://www.oricon.co.jp/news/2092487/full/

http://www.oricon.co.jp/news/2092487/full/

第四次

插曲半首 主題曲全首

正!

岩岩睇完呀?

青春,結尾少少感人既

真係好多笑位同埋催淚位
suzu演得幾入戲同青春

明天一早去睇早場

第四次

唔知櫻子嘅新single 幾時有消息

第四次

唔知櫻子嘅新single 幾時有消息

快點出歌名啦!
昨日七夕櫻子都冇出浴衣相
昨日七夕櫻子都冇出浴衣相

7左。昨日只是東京disney開始七夕活動,日本七夕係7月7日
喺嘉禾荃新天地睇8:50早場,得幾個人,等如包場
我喺鄕土嘅短評同櫻子宣傳貼文😏😏

典型日本勵志片套路,一套日文戲名已講左結局嘅戲,劇情亦沒太大波折,一切如預期進行到尾。有笑點有感動位,有青春美少女,算是合格嘅大路戲,冇嘢做唔想喺街淋雨又冇其他戲想睇嘅話,都可以一睇。

演員方面,天海戲份比想像中少,話係魔鬼教練但一直唔覺佢有幾魔鬼,早至中段甚至失左蹤。做這類熱血教師佢駕輕就熟,冇乜發揮。

其他少女角色都係做番自己冇乜難度,最難係跳啦啦隊舞,其他冇乜發揮。
主角廣瀬すず算係十代日本女演員中較突出的,長得可愛,顏藝幾有趣。不過可能佢太多黑歷史,總覺佢有少少邪氣,做霸凌其他人嘅女學生較適合,做為人打氣嘅少女有D唔夾。
近期做KATE廣告成日電視出現嘅中条彩未,幾年前做美少女驚悚片「零」中的冰山美人好驚艶,今次跌番落凡間,中規中矩。
反而做肥妹仔富田望生幾得意,咁鬼肥但動作靈活。
無端端改個無厘頭嘅姓嘅新田真劍祐,做女主男友,外型幾爽朗討好,又被力捧,未來一丶兩年應有機會上位好多戲上。

[宣傳時間]最後客串演出嘅大原櫻子比我想像中出場多左幾秒,夾埋接近有10秒戲,仲有電視中大頭訪問,已喜出望外。😂😂 有半首佢嘅插曲同全首主題曲聽,我已經滿足離場。其實佢跳舞底好強,電視中的高難度啦啦隊舞佢練一日已跳得很好。佢冇得演其中一個隊員有D可惜。宣傳完畢。😏😏
𠲖家BSスカーバー播緊CARVIVAL

今天SoftBank Premium Live會場。

張ig相有3千9百萬like

假的。用來影相的道具

假的。用來影相的道具

一定假啦,純粹要39的讀音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞