[J-Pop] 大原櫻子討論區(3)

989 回覆
9 Like 2 Dislike
新人
睇完恋仲、好きな人がいること入嚟

兩套櫻子都是配角
歡迎加入,多D留言呀,呢排櫻子日日都應該會有好多動態

恋仲都多出鏡

恋仲最深印象都係洗完頭嘅畫面
今晚香港時間7點Fuji Next 台有 TGM Fes. 記得睇啊
聽過啲歌,都唔錯
雖然鍾意藤原櫻多啲

我都等緊藤原櫻隻新碟
最近一星期佢隻「春の歌」喺各大配信榜都企得好硬,可能因為套電影上左畫同正值賞櫻期。

好聽
我喺iTunes 買咗(同埋Someday)
不過春の歌唔係畀人插得好勁咩? (原唱係SPITZ喎)

我諗遲啲都會買大原櫻子啲歌

推薦武道館演唱會的DVD. 好正
今日【メレンゲの気持ち】好好睇!有加長版本的8歲「Tomorrow 」演出。

Cap 圖

https://mobile.twitter.com/Kisaragimagic/status/855656366295273472

再一次做阿叔殺手,今次係魔術師
https://www.youtube.com/watch?v=ylU-j08Vzo8
背景音樂有新歌Alive聽
https://www.youtube.com/watch?v=ylU-j08Vzo8
背景音樂有新歌Alive聽

Thank you 巴打
D人好快手擺上YouTube.
Twitter 新相,電台節目

再一張相,出自Little Voice 官方twitter

久違嘅無聊糸列

冇公信力排行榜:10代男女認為唱歌好的歌手ranking

排第14算好
久違嘅無聊糸列

冇公信力排行榜:10代男女認為唱歌好的歌手ranking

排第14算好

大野智
百度貼吧已經有今日節目DL

thanks巴打
百度呢排有料到,櫻子的節目都錄到足

好似只見到星期二連上的兩個節目
今日的未見,今日的好似係咩私生活公開
即呢個:

即呢個:

這兩個就係今天的
TGM Fes 好似cut 走左「明日も」

但「ひらり」實在唱得太好,改左少少之後好聽過CD!

反而「青い季節」可能因為首次唱live, 有D唔夠氣。
「踊るう」攪到D觀眾好high, 之前的歌D觀眾反應不大,但唱完「踊るう」之後觀眾反應好熱烈。

呢個look睇睇下有點她謊的feel
TGM Fes 好似cut 走左「明日も」

但「ひらり」實在唱得太好,改左少少之後好聽過CD!

反而「青い季節」可能因為首次唱live, 有D唔夠氣。
「踊るう」攪到D觀眾好high, 之前的歌D觀眾反應不大,但唱完「踊るう」之後觀眾反應好熱烈。

好想睇高清

即呢個:

這兩個就係今天的

niwanimo : 补充一个:【20170422-日本テレビ-メレンゲの気持ち】https://pan.baidu.com/s/1bp3WoLT 密码:nx9x
有冇新歌link可以post下上黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞