[J-Pop] 大原櫻子討論區(3)

989 回覆
9 Like 2 Dislike
新post留名
其實我都覺得ひかり有似曾相識既感覺,但up唔出似邊隻歌
新post留名
其實我都覺得ひかり有似曾相識既感覺,但up唔出似邊隻歌

呢種歌旋律的確有點大路的感覺,
不過配埋整體水準又真係幾高
http://tieba.baidu.com/p/5013313332

Model Press 的櫻子interview 中文翻譯。很好看的釆訪

這訪問做得很好!很多有用資訊。
原來櫻子在很多方面都有一定的決定權,不是任人擺佈的小孩。出道只3年,不容易呢!
期待「 Little Voice 」後櫻子會有甚麼改變!

作為fans最開心聽到呢D

昨晚的melodix 藤原さくら環節さくちゃん驚喜登場

櫻子好似高好多咁既

昨晚的melodix 藤原さくら環節さくちゃん驚喜登場

櫻子好似高好多咁既

其實個人女歌手之中櫻子唔算矮
https://entertainmentstation.jp/71906

Victor 3條女詳細live report

「ひらり」次周 2832
比「大好き」1985 好,但不及 「君を忘れないよ」的次周4417

http://www.softbank.jp/sbnews/entry/20170321_01

SoftBank Artist Push Push
送櫻子親筆簽名禮物
比「大好き」1985 好,但不及 「君を忘れないよ」的次周4417

今次個方向好過 大好き 好多,
希望銷量之後繼續keep住有

今次個方向好過 大好き 好多,
希望銷量之後繼續keep住有

其實「キミを忘れないよ」第3周開始急跌,但之後因為櫻子入選紅白而止跌回升,才賣到25575。
「ひらり」今周照目前日榜的走勢,我估計第三周會高過「キミを」的1235.

下周二上NHK G嘅音番

NHK個畢業歌節目除左櫻子外,都是較老牌的歌手,「ひらり」能和一堆經典畢業歌之間,都可以算是對櫻子的肯定。
4月22日 FUJI Next 播 TGM Fes 2017

4月22日 FUJI Next 播 TGM Fes 2017

正喎!
幾乎唱親電視都會播

正喎!
幾乎唱親電視都會播

唔知幾時播 3條女live

Little Voice 宣傳照

件衫真係好似內衣

件衫真係好似內衣

同Glorious morning MV條裙差不多
香港5月上
香港5月上

香港5月上

必睇,不過可能好快落畫,到時要快手
NHK的節目宣傳

今天看選抜高校野球大會,聽到D啦啦隊用「恋ダンス」同「學割ダンス」嘅音樂
今天看選抜高校野球大會,聽到D啦啦隊用「恋ダンス」同「學割ダンス」嘅音樂

尋晚我都有睇
聽到 咁熟既
香港5月上

香港竟然有
香港5月上

香港竟然有

一定入場睇!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞