[J-Pop] 大原櫻子討論區(3)

989 回覆
9 Like 2 Dislike

就咁睇月9作用真係唔大,所以唔俾櫻子就罷啦

依家真係唔好隨便擔大旗, 陣間又創歷史新低
最慘係西內, 下套月9 cast咁勁, 收視實唔會低過依套, 更加俾人感覺係人既問題

跟本就係卡士太弱嘅問題,而且相信劇情亦唔慌掂。否則唔會收視一直下跌。

連有村架純呢D拍套晨間劇都收哂皮
山崎賢人呢D直頭好似無左影咁
所以我估就算比櫻子唱到月9主題曲都無咩把握會紅

今年賢人爆紅喎,只係冇拍劇主力拍電影,同埋廣告多到㬨人

紅唔紅都要睇首歌本身,好似藤原さくら首月9歌銷量係櫻子最好嗰隻嘅3倍:76910

咁福山個名都佔好大因素既

要不是福山作歌比佢 藤原早就_ _ _

藤原さくら自己唔係玩開主流音樂,所以佢自己作D歌hit唔起。今次隻雙A細碟都係番唱舊歌hit啲,自己嗰隻差D

最慘係西內, 下套月9 cast咁勁, 收視實唔會低過依套, 更加俾人感覺係人既問題

跟本就係卡士太弱嘅問題,而且相信劇情亦唔慌掂。否則唔會收視一直下跌。

紅唔紅都要睇首歌本身,好似藤原さくら首月9歌銷量係櫻子最好嗰隻嘅3倍:76910

藤原さくら自己唔係玩開主流音樂,所以佢自己作D歌hit唔起。今次隻雙A細碟都係番唱舊歌hit啲,自己嗰隻差D

但Someday先有MV睇
舊歌好似無

舊歌好似無

不過我都買左碟

舊歌好似無

不過我都買左碟

上網訂?
來緊出album
今日公佈埋封面
好靚必買

舊歌好似無

不過我都買左碟

上網訂?
來緊出album
今日公佈埋封面
好靚必買

封面真係好襯佢嘅音樂風格,好正。
我等Album才買

舊歌好似無

我係以配信銷售、Billboard 嚟計

配信方面 春の歌 已賣了個幾月仍然在各大榜,但someday 推出以來在各大配信都排低位而且迅速幾天已跌出100名外

Billboard 亦是 春の歌 排26,someday 排47

舊歌好似無

不過我都買左碟

上網訂?
來緊出album
今日公佈埋封面
好靚必買

有fd去開日本叫佢幫我買左

舊歌好似無

不過我都買左碟

上網訂?
來緊出album
今日公佈埋封面
好靚必買

封面真係好襯佢嘅音樂風格,好正。
我等Album才買

我都覺得單曲未至於好聽到令我想買
但album一定會買
「チア・ダン」暫時興收11億,總算過了十億。比預計稍少了一點。
櫻子Google教室
http://www.softbank.jp/mobile/special/2016winter-2017spring/?adid=othr_170406_twsn_m_s_s_o_0_006

這顏色的衫好新鮮

官方twitter 照片
櫻子Google教室
http://www.softbank.jp/mobile/special/2016winter-2017spring/?adid=othr_170406_twsn_m_s_s_o_0_006

這顏色的衫好新鮮

耳仔
櫻子Google教室

這顏色的衫好新鮮

耳仔

靚女!
Google個功能好似好廢
抄同siri功能重覆左,但係弱化版
Google個功能好似好廢
抄同siri功能重覆左,但係弱化版

For Android phone

4月18日 即下下星期2 上 NTV 火曜サプライズ

ntv.co.jp/kasapu/
4月14都冇,應該不會上music station 了
4月15日 星期六,關西TV

早上8:30 - 9:55 にじいろジーン

有櫻子 和 神木隆之介

https://instagram.com/p/BSlDnr8FtmN/

ヒルナンデス官方IG

4月15日 星期六,關西TV

早上8:30 - 9:55 にじいろジーン

有櫻子 和 神木隆之介

奇妙物語的組合
計計吓,近年的年輕個人女歌手,如 藤原さくら、レオちゃん、井上苑子丶西內瑪利亞、Anly 等等, 已全部試過tie up 電視劇主題曲而且係熱門劇(除左井上的不太熱門)只有櫻子未試過。

雖然話月9劇收視差,如藤原さくら嗰套係破紀錄低收,但首歌仍然大熱。スキコト首歌亦紅。係得西內嗰隻係收視同主題曲一齊爆死。
而藤原隻新歌tie up電影不論實體定係配信銷售都麻麻。

所以櫻子有現在嘅成績其實已好叻,因為佢tie up嘅廣告同電影都唔算大熱,最叻已經係「カノジョ」

就咁睇月9作用真係唔大,所以唔俾櫻子就罷啦

我有睇,開頭個幾集都好地地,
去到後尾d劇情愈來愈散,基本上你睇少一集都唔會影響到你睇套劇
都幾貴下,3200yen
https://www.facebook.com/sakurako.official/posts/1441973325865725:0
又出photo book

往績顯示D相嘅質素應該麻麻地。但唔買唔舒服
https://www.facebook.com/sakurako.official/posts/1441973325865725:0
又出photo book

往績顯示D相嘅質素應該麻麻地。但唔買唔舒服

買呀買呀買呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞