[J-Pop] 大原櫻子討論區(3)

989 回覆
9 Like 2 Dislike

係呀,會有個網俾你入去抽

中左之後再找代購去日本便利店俾$ ?

要問下林田巴打,上次雖然抽到,但我嫌煩見有人放就買左

無錯,上次3rd tour我exactly就係上網抽中,
然後好似網上搵到個在日台灣人,叫佢去便利店入我的抽中的資料俾錢

但真係好麻煩,要日日好緊張咁問佢搞成點,又驚佢入錯資料
最後去到日本印張飛出來先知個位超後,第24行
所以以後想睇的話情願比貴少少,等賣完後買二手飛算,起碼保證到自己坐邊度

我怕黎緊越黎越多tour要check身份咋,最近乃木坂d tour都開始有check
所以最安全好似都係上網抽

舞台劇都無check到
邊好似無咁嚴

我怕個趨勢係越黎越嚴打二手飛咋

咁到時都抽左先。 你地諗住睇邊場?

可以的。一齊去睇啦

利申巴
上半年循環最多既一首歌(within今年出既~

黑虎巴打講緊邊首?

係呀,會有個網俾你入去抽

中左之後再找代購去日本便利店俾$ ?

要問下林田巴打,上次雖然抽到,但我嫌煩見有人放就買左

無錯,上次3rd tour我exactly就係上網抽中,
然後好似網上搵到個在日台灣人,叫佢去便利店入我的抽中的資料俾錢

但真係好麻煩,要日日好緊張咁問佢搞成點,又驚佢入錯資料
最後去到日本印張飛出來先知個位超後,第24行
所以以後想睇的話情願比貴少少,等賣完後買二手飛算,起碼保證到自己坐邊度

我怕黎緊越黎越多tour要check身份咋,最近乃木坂d tour都開始有check
所以最安全好似都係上網抽

舞台劇都無check到
邊好似無咁嚴

我怕個趨勢係越黎越嚴打二手飛咋

咁到時都抽左先。 你地諗住睇邊場?

可以的。一齊去睇啦

利申巴

對上兩次旅行都係去東京, 今次應該會去下東京以外既地方
櫻子ig兩連發錄音post
似乎櫻子開始在意自己被越來越多人話肥了
櫻子ig兩連發錄音post
似乎櫻子開始在意自己被越來越多人話肥了

真係肥左,冇計

https://instagram.com/p/BVO_M9eBvLU/

新single 錄音。Title 未定。
錄音前後😂😂係咁易瘦就好

黑虎巴打講緊邊首?

ひらり

黑虎巴打講緊邊首?

ひらり

其實算係神曲,無大hit有點可惜

黑虎巴打講緊邊首?

ひらり

B面都好聽~

黑虎巴打講緊邊首?

ひらり

B面都好聽~

係哬,而且我好鐘意「青い季節」MV 中櫻子嘅造型

黑虎巴打講緊邊首?

ひらり

可能太大路。而且ballad 喺日本好難大hit.

好耐冇見櫻子D新聞咁高點擊,一日有六十萬hit

今日すず新片「先生」主題曲解禁。唔會又係tie櫻子卦?

櫻子的人氣其實keep到咁上下真難得
真係要好好發揮
等我又開下幫佢加一個先
15號果場得葵芳有得睇
15號果場得葵芳有得睇

咦 頭先睇又唔係
好多到都有得睇
15號果場得葵芳有得睇

咦 頭先睇又唔係
好多到都有得睇

睇就要首周啦

主題曲唔係櫻子。係スピッツ

主題曲唔係櫻子。係スピッツ

都正路呀,兩個唔係tie得太多都係好事
今日見到一段戀仲時期的片同真夏之太陽live,唔知有無機會有高清睇
https://twitter.com/HiroSaku_0110/status/874148137450979328
今日見到一段戀仲時期的片同真夏之太陽live,唔知有無機會有高清睇
https://twitter.com/HiroSaku_0110/status/874148137450979328

好cute cute

釆排中,可能是SoftBank 的 live
唔講都唔知係さくちゃん

釆排中,可能是SoftBank 的 live
唔講都唔知係さくちゃん

張圖邊度來架??
知道了,結他手的insta
modelpress的人氣keyword都有櫻子份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞