香港人,呢次考驗大家團結時間!!!

2400 回覆
7086 Like 32 Dislike
團結呀香港人!
核爆都割 依d割條撚
Push
Sorry 核爆都唔割 先岩
大家頂住
係個含家鏟政府屠殺緊我哋下一代
唔割
團結,永不割

槍仇必報

612 721 811 831 929 101 新屋嶺 第二槍 緊急法

最好刪app

自衛 自衛 自衛

唔好再講獅鳥,當玩講笑咁講
不割席 不分化 不篤灰
尼句到做5到,仲對得住死去果班義士咩?
團結係尼場運動最重要ge因素,我地都5團結,其他人點join我地?只要分化到我地,直接仆街,

香港人!反抗!

懷著樂觀總有轉機!
香港人加油,香港人反抗

就贏啦!
香港人,反抗
我唔知道反抗贏唔贏到
但唯一一樣肯定要有嘅係
香港人,團結
https://m.facebook.com/?_rdr#!/hrlz110

去睇下人地d藍絲留言可以幾仆街,無論條片揸刀揸斧用車撞到好,佢地都可以睇到自己想睇既野,無限放大

你地學下人d好野啦,成日篤灰割席指責,莫忘初心啊,6月已經叫緊既口號大家要記住

兄弟爬山,各有各做
不指責,不割席,不篤灰
push
出面好多分化風向美國民意post

中原地產都可以出幾個post屌

大家堅持不分化不割蓆不指責就一定會贏
蟲魔法同1823有咩用
我唔識野 求指教
香港人加油
香港人反抗
對店舖:記住唔需要次次硬裝修

1.打電話、EMAIL、無限FAX
想同職員談心又得,講咩都得,幫阿SIR叫下外賣又得總知JAM到佢線就得。有EMAIL既就SEND EMAIL查詢下,有FAX機既可以用下無限FAX大法

2.MEMO紙
有開門就入去叫杯水慢慢坐
無開門既咪留張紙起度寫低自己有咩問或者有咩訴求囉

3.善用1823
食完野集體食物中毒呀,消防設備唔合符規格呢D無理由唔投訴呀?
留意返打完1823之後,佢係要起限期內比返回覆你架
呢招長玩長有,大家打之前要謹慎少少呀

4.蟲系魔法師
知道好多巴絲打鐘意養蟲蟲,但係入店一定要小心唔好倒瀉D寶貝呀(特別起食肆)

對人(限影大頭相/沒有攻擊性/非主攻類):
記住召喚神獸唔係唔得,必須記住係對家首先用武力/拎住武器先可以召喚
但係對住非攻擊形對手都召喚既話觀感就唔係太好睇,仲比左機會對家有煲大
對住非攻擊形既我地可以幫佢飛個靚髮或者化下妝就夠,唔一定要下下爆哂缸先叫成功架
*要記住中年人著緊自己把頭髮仲多過條命

呢場抗爭要贏一定要學識剛柔並用
https://lih.kg/ejjnAS
因為篤灰割席指責全部都係3毛

好彩fd 班同路人都學足藍屍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞