香港人,呢次考驗大家團結時間!!!

2400 回覆
7086 Like 32 Dislike
頂住阿 大家
冇錯,任何事情都唔應該割,但前線一定要及時糾正錯誤,再咁落去,可以預見會有第一位藍絲被示威者打死
香港人!團結!
向藍絲學習
死都唔割
割包皮都唔割
團結係需要勇氣,智慧,策略先得。。。就要睇香港人造化了
多謝你開post,大家都因為擔心局勢而互屌
而家需要團結
林奠都未同黑警割la
我地更加唔可以割
啱啊
不分化,不篤灰,不割蓆
其實冇人要割
係大家都忙於上街
得返咩人最得閒係到開post推post

係收錢既五毛分化撚呀

辛苦文宣手足🙏🙏🙏
推啊!!!!!
香港人要團結
絕不割
18區春袋
仲有,自衛反擊冇錯,不割不割
慶幸連登真係唔係大台
不分化不割蓆但都要Critical thinking 呀!

香港人質素咁高一定要繼續團結!
唔理你係和理非定勇武, 大家都係無實權的人, 去同政府”合法”地抗衡.

事實上, 我地只能依靠國際力量(香港民主法案)去施壓, 或者要有更多同理念架人取得實權(11月區選). 這兩件事都需要時間去做的.

而家用緊急法通過了蒙面法, 即係有了先例. 換句話說, 以現在架情況,林奠可以用緊急法通過任何事, 如取消區選, 宵禁等. 大家可以點樣做先有足夠的時間去取得實權, 去改變現狀呢?

作為勇武的, 見到同伴愈來愈多的受傷同減少, 濫暴,一定好嬲,天天出外裝修, 其實好難維持下去的, 一來將社會架焦點轉移, 二來創造唔到任何資源俾國際線的文宣. 最終會否變成純粹的發洩行動?

呢個時刻,時間好重要,美國本土而家架焦點放在落trump trump的彈劾。民主法案可能會拉後的!係呢個前題下,中共可以隨時入城的了。大家要重新討論下,抗爭之路,點樣可以維持下去。

文宣架步伐跟不上勇武。。大家只會做成自我分化!
成個連登喺度互屌!
你哋係咪戇鳩嫁,而家做完正經野先去屌人得唔得呀,popo做嘅錯野麻煩你哋煲大佢,將今次嘅騷擾射返晒去林鄭月娥到啦屌你老母。

冷氣軍師文宣全部出動啊!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞