香港人,呢次考驗大家團結時間!!!

2400 回覆
7086 Like 32 Dislike
不分化,不篤灰,不割蓆
唔知點樣先可以團結到,但我信香港人嘅智慧!
咁耐以黎已經證明左我地嘅進化同學習能力,
一定要頂住!
不割席,不分化!
岩, 就算我屋企樓下被燒, 警鐘響成晚, 我都未割

但可唔可以聽聽老鬼講講 (已有一些巴絲開始有同樣見解, 只係我比較早提出, 但P牌唔可自已開, 又推唔到)

火魔法: 馬路及開放安全地方, 可用. 唔會影響平民
最好係用嚟好似早兩日屯門阻狗追咁用, 畫面最好睇, 又幫到走
裝修: 水魔法/岩魔法已好夠, 今日旺角好例子
五大訴求, 要堅持, 外國係因一國兩制/聯合聲名幫香港
(係, 大家心入面都有另一樣, 但依家唔係時候, 大家都心照係咩)

所以, 某D極端野, 真係唔好做
要記住, 我地唔係魔警, 唔可以做唔應該做既野

起我底, 我真係連屋企樓下早兩日都見左光, 我係和理非都未割
團結
不分化 勿被帶風向 要心水清
所有大家唔好做嘅野咪掉出黎一齊傾下
強烈建議和武合一令星期二香城真正變死城
https://lih.kg/1631356
香港人,團結!!
不割席,不分化,不篤灰!!
核爆都唔割啊!!
互相調節自己既底線

和理非降低底線,勇武提高底線,互相理解,互相遷就,先可以達到最佳既效果

勇武動手前林一林,和理非見到某d畫面不要驚慌,嘗試林下點拆彈

記得我地個口號——光復香港,時代革命
唔割
團結!
不分化!

光明的大路將會係真香港人走出黎

光復香港
時代革命

Push
不割席 目標只有一個
你有無見警犬殺完人藍屍會割席
你講嘢目的係咩先?有得罪嘅我先道歉。
我只想講現在唔好再做啲極端嘢。等多一個月人權法.通過咗先。否則就算全世界都唔割,明天又去繼續比機會對家破壞形象。一個月後,人權法過唔到。我就真係第一個對天發誓以後不再支持抗爭了。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞