[以正視聽]伍淑清何超瓊個春袋唔係美心呀!!!

608 回覆
1384 Like 76 Dislike

Gambler's Ruin
push
女益會

美心被人裝修咗成個月,都受咗教訓,對準返嗰兩條八婆
總之佢唔同麻雀館一齊跪低就係敵人
仲有係企業龍頭可以俾埋其他藍店睇
快餐店餅鋪同間婦聯辦事處比,邊度有錢賺咪係春袋囉,邊駛教
推!要比多啲手足睇!
咁何超蓮嘅舖頭呢?
唔搞美心住啦,好似大陸飛機餐先係伍淑清春?呢個冇咩辦法

但何超X地頭集中,容易比人帶風->設陷阱

如冇記錯turbo-jet 都係佢嘅, 同應該仲有好多hk Express 股份
TUI
請問而家政府同私人構構有咩分別?你咁鍾意私人機構,咁你咪用CCTVB囉。
CCTVB下屬有幾千人,會唔會咁易就講到出口啊?
經濟日報社長石鏡泉發表支持白衣人言論,經濟日報話只係個人言論唔代表公司立場。
其實例子周圍都有,我攞政府做例子係因為比較多人知政府做過咩同有幾過份,去證明你嘅講法有問題。你話冇可比性不如提出論點。
而且我從冇講過支持定反對裝修,我都有話第二,三點可以係主線,第一點係副線,做法可以有好多,裝修,罷買,不合作運動等。我宗旨係兄弟爬山,各自努力。你咁激動做咩,美心你有份?
你話民意會逆轉有咩跟據?同之前叫勇武休息唔係會民意逆轉既風向燃有咩分別。仲有上面有巴打提過搞婦聯先真正會令民意逆轉。而且國際戰線有2個議提係最難搞,一個係種族,一個係女權,處理得唔好,可以將之前既努力一下抺去。
其實提出建議係冇問題,但屌其他手足做法就有保留 。呢個係冇大台既運動,你提出建議,其他手足自然會分析,一言不合就話人沉迷裝修會搞散運動好有雨革後期泛民既味道。
今日下午茶大快活隔離枱個廢老講左同你同一句說話。
點睇到有?
turbo-jet 係信德集團
但真係難搞

hk express係太古
點都唔夠你天才,你連運動走向都睇得出。當你認為政府,高官,講同做既野既方式有問題,但其他機構仲要係香港飲食龍頭做一樣既野冇問題?
大小姐擁有既公司係北京航空食品有限公司
但又係無得搞
佢好醒 同支共一樣
專搞返D香港老牌公司
不過
如果美心踢伍淑清出局既話
我地爆買返美心又點話
正解,其實而家冇人逼商家表態,個你個太子女做呢啲野,之後你只係話佢唔代表公司又點令人信服。如果你有行動嘗試回購佢呢股份,甚至譴責佢既言論,美心即時排長龍。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞