[以正視聽]伍淑清何超瓊個春袋唔係美心呀!!!

608 回覆
1384 Like 76 Dislike
你去搞婦女聯會有鬼用咩 佢又唔係開門口做生意
況且你去搞 對於國際戰線個名聲都唔好
唔講以為你恰啲婦女呀 個post勁鬼 係咁叫人唔好搞美心 spin去啲反而未必有利既地方

留意返係P牌仔開架
值得裝修
支持
集中火力對付中聯辦及其附屬機構
美心伍家實憎死個咩大小姐
佢伍家仲要分2族, 各邊得1X-20%股權, 怡和有50%, 其他散兵股東佔有10%, 分分鐘怡和夾埋散兵股東係董事會換董事, 攞返公司控制權
姓何條八婆係信德主席,冇人理
人地真係堅有米ar ma
但你搞呢啲影響國際形像
連書店都唔搞
搞婦女組織
象*
點解美心唔割得乾淨d
淨係話佢冇授職
但冇話佢係細股東喎
同埋美心冇上市
點fact check?
其實對大集團 好難用我地平時個人身份或者小鋪身份去諗
即係要人地聲明咩光復香港 時代革命呢d 其實係好唔現實
或者主動支持都好唔現實
會割席 不主動攪義士 保持沉默已經算好好
即係好似pp ,怡和呢d咁
對準政權?
你直接送維尼上天堂就可以解散共產黨
夠準未?
幫美心大裝修係一個訊息:唔好再上國際場合抹黑香港人!!
如果唔阻止,會不停有人繼續抹黑!
幫福建360裝修係同樣道理

於電光火石間幫店舖大裝修,勇武表現英勇克制,做法果斷。
我認為係合情,合理,亦係當其時最合適嘅做法!
佢哋無做錯到!
我唔知巴打真心膠定係鬼
但你提議裝修既都係會出事既位。

婦聯雖然出名紅到仆街,但始終都係社福機構,
做好多大媽師奶興趣班個d,簡單黎講係民生野,

手足一裝修,實比對家罵我地/國際輿論難解釋,
拆美心賺錢既唔介意,
唔通拆d唔賺錢既太子女會心痛咩!
心水清
叫人唔好攪完氣,360做生意商舖嘅係扮緊正當商人
你地班中資咪共匪嘅魔爪囉,滲透整個香港吸香港人血,斬魔爪100%係對準共匪政權斬緊,共匪爪牙唔好諗住扮傻仔

於電光火石間,幫佢哋裝修嘅勇武表現英勇克制,行為果斷!
我認為絶對係合情,合理,亦都係非常合適嘅做法,佢哋無做錯!
成個post都幫緊美心
支持整list
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞