[以正視聽]伍淑清何超瓊個春袋唔係美心呀!!!

608 回覆
1384 Like 76 Dislike
其他更直接槍頭:伍淑清係世界貿易中心協會理事,世界貿易中心協會係香港同樣有地址,會唔會去貼下文宣(國際性既最好唔好打爛)。何超瓊就係信德集團有限公司既大股東兼主席,係香港有噴射飛航既生意,亦有總部。我覺得呢啲係比較直接既建議。

認同
總有裝佢修,對呢兩個女人無乜影響
而家係抵抗極權
唔係建立極權

唔好下下都話要裝修
搞左美心先啦
對準目標
應該要獅
話左搞央企,成班風向撚話唔好搞
Pish
Push 不反對
唔知就咪𨶙講啦,怡和持有牛奶公司,牛奶公司持有美心,美心主要股東係伍氏家族及牛奶公司呀!怡和於四伍拾年代於中國被共慘黨強行充供所有資產,有對共慘黨恨之入骨的回憶,如果發起攪𨳊怡和,有冇道理先?再者,7-11大部份都係以代理合約經營,大部分都係苦主,交咗幾拾萬加盟費,每個月都被牛奶公司強制入d又貴又賣唔出的貨,錢又賺得少,如果你哋去攪𨳊人,即係迫加盟者跳樓,咁又有冇道理先?做事要先了解才行動,否則自毀長城!希望大家諗清楚!
你打爆個婦女會啲新聞會點報呀
用下腦啦
快啲去裝飾
暫時唔建議黑裝修
因為佢掛名婦女會
擔心外國女權唔知咩事以為示威者失控
最重要係
文宣啊!
嘅然伍淑清及何超瓊係冚家鏟,倒不如直接關心吓佢地仲好,唔好樹立咁多敵人,運動係需要廣泛支持者,明白嗎手足!
Starbucks 我真心覺得罷買就夠,美國人鬼理佢同美心咩關係,淨係見到starbucks會覺得係美國野,同埋會R哂頭啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞