養呢類型嘅寵物嘅人真係好殘忍

157 回覆
373 Like 5 Dislike
我都唔明咁撚虛偽做咩
一句我想養狗但就係怕麻煩
一陣又叫春又亂咁生又有病要我比咁多錢去醫
所以我咪割佢春袋 病又少左麻煩又少左仲省左錢又唔會發春鳩叫 一舉幾百得
吓? 狗權? 做得我隻狗就我話事嫁啦妖
呢個世界就係咁唔公平
有本事你d狗咪進化到勁過人捉我黎做寵物做奴隸然後割返我囉屌

Ching 你做乜鳩 ?做咩喺度狗吠?
我都唔明咁撚虛偽做咩
所以我咪割佢春袋 病又少左麻煩又少左仲省左錢又唔會發春鳩叫 一舉幾百得
呢個世界就係咁唔公平

清壓力大也?
養得寵物都係五十步笑百步啦懶清高咁
利申有養
唔覺得得意,仲覺得有啲恐怖

Agger
狗又唔似狗 又好似好易踩撚死咁
隻狗咁細肯定會疏忽照顧,諗起都慘。

發夢夢見過自己做野忙到唔記得餵狗,返到屋企已經餓死左,好真實。
我都唔明咁撚虛偽做咩
呢個世界就係咁唔公平

講得好

見到上面話咩幫非洲人絕育 切晒人類啲器官就冇病痛果啲就燥
狗既世界原本就會亂扑野
同養歌基一樣,好殘忍
同養歌基一樣,好殘忍

哩個世界就係痴線賤忍架啦
好心佢地就養兔仔啦
好心佢地就養兔仔啦

狗強狗勁
屌你老母死港女

無人覆
見到有人講絕育
諗起舊登有個on9仔話點解馬斷腳就要人道毀滅人斷腳就唔洗
基本上有少少常識都唔會問呢啲低級問題
弱智就唔好扮道德撚啦好心
你班毒撚生得咁樣衰

頭腦差

比人生左出來覺唔覺得好殘忍?
見到有人講絕育
諗起舊登有個on9仔話點解馬斷腳就要人道毀滅人斷腳就唔洗
基本上有少少常識都唔會問呢啲低級問題
弱智就唔好扮道德撚啦好心

你老母就舊登呀
高登都唔識講

個廣告
親戚有幾隻,一見到人驚撚到震曬,直頭覺得掂佢佢會心臟病發死
淨係困佢係幾百尺既地方已經夠仆街啦

只係想有隻野玩下就要隻狗坐監 正一死仆街

越扯越遠

佢講得冇錯喎
講中埋你?

你去掃下毛守個page都見到流浪狗幾慘啦
比個主人照顧得好既狗分分鐘幸福過我同你

Btw冇養任何寵物喎

有得問我都想問下自已隻狗鍾意流浪定跟住我
哥基剪走條尾都係
因為想睇佢屎忽gut gut所以剪
我有冇記錯

聽聞哥基以前用黎做牧羊犬個陣為免係驅趕牛羊個陣被踩親條尾,D牧場主人會砍左佢條尾。 例如大部份 Australian Shepherd 都係。

其實依家見到好多媒體去標榜哥基同柴犬呢D 品種,令到有好多人為品種而養,但養左又唔撚教又淨係困係屋企 (呢D狗需要極大運動量)

利申: 養已絕育大狗的虛偽撚
見到班大愛撚想將狗同人相提並論就想笑
仲話非洲d人應該捉去絕育
一d道德觀都冇
道德上人點都要優先於動物啦下話
將狗既地位推到同人一樣高真係得啖笑
定係班大愛撚當正自己係皇帝,養隻狗仲矜貴過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞